Friday, April 19, 2024
Νέα

Ραγδαία αύξηση πωλήσεων για το Ring Fit Adventure, λόγω κοροναϊού

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, οι πωλήσεις για το Ring Fit Adventure, αυξήθηκαν ραγδαία το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κίνα και υπεύθυνος για αυτό είναι ο κοροναϊός, με αποτέλεσμα να υπάρχει αισθητή έλλειψη, για να καλυφθεί η ζήτηση για τις υπόλοιπες αγορές.

Ο κοροναϊός ( COVID-19 ), έχει ήδη επηρεάσει την γραμμή παραγωγής για το Switch στην Κίνα και η κατάσταση έχει αναγκάσει ουκ ολίγες εταιρείες, που εδρεύουν στην χώρα, να καθυστερήσουν, πολλές εκ των εργασιών τους, με αποτέλεσμα προγραμματισμένες κυκλοφορίες παιχνιδιών, να αλλάξουν για άγνωστο βάθος χρόνου.

Η ζήτηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι απόλυτα λογική, αν αναλογιστούμε ότι αυτή την στιγμή, είναι πάρα πολύς ο κόσμος που βρίσκεται σε “καραντίνα” στα σπίτια του, ηθελημένα ή άθελα του και κάπως πρέπει να ξεδώσει. Και τι καλύτερο από εξάσκηση κατ’ οίκον.

Απόρροια, φυσικά αυτής της κατάστασης, η συνολική αυτή ζήτηση να προκαλέσει ανωμαλίες στην υπόλοιπη αγορά. Έχουν ήδη παρατηρηθεί περιπτώσεις “μαύρης αγοράς”, καθώς κινέζοι έμποροι έχουν προμηθευτεί, μεγάλες ποσότητες του εν λόγω τίτλου και το πουλάνε σε αρκετά υψηλότερες τιμές από του κανονικού.

Κάτι ανάλογο, μάλλον θα παρατηρηθεί και για το Animal Crossing, ίδωμεν.

Αφήστε ένα σχόλιο!