Friday, March 29, 2024
Νέα

Οι Digital Foundry αναλύουν το The Wonderful 101 remaster – Switch vs PS4 vs PC vs Wii U

Το The Wonderful 101 remaster στο στόχαστρο των Digtial Foundry. Σύμφωνα με τους ίδιους η νέα έκδοση του παιχνιδιού απογοητεύει σε σχέση με εκείνη του Wii U, κυρίως στο Nintendo Switch.

Η έκδοση του Nintendo Switch docked τρέχει στα 30-40 καρέ το δευτερόλεπτο (fps), όσο δηλαδή και η πρώτη έκδοση του Wii U. Ο στόχος λοιπόν για 60 fps δεν επετεύχθη από την Platinum Games. Μάλιστα στα cutscenes η απόδοση του Switch είναι περίπου 10-12 fps χαμηλότερη από εκείνη του Wii U. Φαίνεται πως ο στόχος της ανάλυσης στα 1080p ήταν πολύ υψηλός για το Switch.

Το Switch undocked έχει ανάλυση 720p και ορισμένες φορές καλύτερη απόδοση από ότι το docked.

Η έκδοση του PS4 / PS4 pro έχει επιτύχει κατά κάποιον τρόπο το στόχο με 60 fps στο σύνολο του παιχνιδιού που πέφτει συχνά στα 50 fps, κυρίως στις μάχες.

Η έκδοση που δεν έχει κανένα θέμα είναι εκείνη του PC που τρέχει με ανάλυση 4K και απόδοση 60 fps σταθερά.

Τέλος οι Digital Foundry αναφέρουν πως η έκδοση του Wii U ήταν ένα επίτευγμα για την εποχή της. Μπορεί σε CPU να μην μπορούσε να συγκριθεί με τα PS3 / Xbox 360 όμως η AMD GPU ήταν αρκετά αποδοτική στη θεωρία.

Σε γενικές γραμμές το Remaster δεν έχει μεγάλες βελτιώσεις σε σχέση με την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού στο Wii U. Διαβάστε περισσότερο στο Eurogamer. Δείτε και το συγκριτικό βίντεο.

Αφήστε ένα σχόλιο!