Friday, March 29, 2024
Νέα

Οι δημιουργοί του Animal Crossing: New Horizons ελπίζουν να αποτελέσει “μια απόδραση” από τους δύσκολους καιρούς που ζούμε

Υπό το φως της παγκόσμιας πανδημίας, μένουμε σπίτι μας σε καραντίνα, με την ελπίδα να καθυστερήσουμε την εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Πριν από δυο μέρες κυκλοφόρησε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Animal Crossing και φαίνεται πως είναι ο ιδανικός τίτλος για να ξεφύγει κάποιος, ζώντας μια χαλαρή καθημερινότητα σε ένα απομονωμένο νησί και συναντώντας φίλους online με ασφάλεια.

Οι δημιουργοί της σειράς παραχώρησαν πρόσφατα συνέντευξη στο The Verge, σχολιάζοντας αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Αναλυτικότερα, ο παραγωγός της σειράς, Hisashi Nogami, δήλωσε:

“Σχεδιάζουμε εδώ και πολύ καιρό αυτή την κυκλοφορία και είναι ατυχές που αυτή συνέπεσε με αυτά που διαδραματίζονται αυτή την περίοδο στον πλανήτη. Είμαι πολύ αποκαρδιωμένος και με λυπούν βαθιά τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο. Σκεπτόμενοι τη χρονική συγκυρία, ελπίζουμε ότι οι fans του Animal Crossing θα το χρησιμοποιήσουν σαν μία απόδραση, ώστε να μπορέσουν να χαρούν σε αυτούς τους δύσκολους”.

Η παγκόσμια κυκλοφορία του τίτλου, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς αποκτά πλέον ιδιαίτερη σημασία σύμφωνα με την director του New Horizons, Aya Kyogoku:

“Είναι παιχνίδι που μπορεί κάποιος να απολαύσει με άλλους ανθρώπους, να συζητήσει γι’ αυτό, και να μοιραστεί με άλλους τις εμπειρίες του με φίλους και οικογένεια. Οπότε θεωρώ πως η παγκόσμια κυκλοφορία είναι κάτι πολύ καλό για το franchise”.

Το Animal Crossing: New Horizons κυκλοφορεί αποκλειστικά για Nintendo Switch Από τις 20 Μαρτίου 2020. 

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!