Tuesday, April 23, 2024
Νέα

Η εβδομάδα που μας πέρασε

Διανύουμε περίεργους καιρούς ούτως ή αλλως και χθες έγιναν ακόμη πιο περίεργοι όταν οι πρωτευουσιάνοι (Πόποτας) αποφάσισαν ότι ο κορωνοιός δε διασπείρεται αρκετά γρήγορα στην χώρα και αποφάσισαν να τον βοηθήσουν. Ωστόσο χθες η μέρα ήταν ιδιαίτερη για τους κατόχους του Switch καθώς είχαμε τη πρώτη μεγάλη κυκλοφορία της χρονιάς από την Nintendo με το Animal Crossing New Horizons.

Image result for Animal-Crossing-New-Horizons

Η εβδομάδα βέβαια είχε και άλλες σημαντικές κυκλοφορίες. Την Τρίτη αμέσως μετά από το Indie World είχαμε την αποκλειστική προσωρινά για κονσόλες κυκλοφορία του Exit the Gungeon. Είδαμε επίσης Ittle Dew 2+ να επανέρχεται στο eShop αφου αρκετούς μήνες πριν είχε κατέβει λόγω ρίξης μεταξύ της εκδότριας Nicalis και της εταιρίας ανάπτυξης Ludosity. Στις νέες κυκλοφορίες προστέθηκαν και τα LA-MULANA & LA-MULANA 2. Και βέβαια δε πρέπει να παραλείψουμε τη κυκλοφορία του Doom 64 όπου η Nightdive Studios φαίνεται ότι για άλλη μια φορά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Image result for doom 64 switch

Νέο περιεχόμενο (DLC) προστέθηκε στα DAEMON X MACHINA, Dead by Daylight και Gear.Club Unlimited 2 μεταξύ άλλων ενώ έχουμε και αρκετά νέα demo. Σίγουρα ξεχωρίζει αυτό το Trials of Mana, ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και τα demo των Disaster Report 4: Summer Memories, Moving Out και Blossom Tales: The Sleeping King, ενός παιχνιδιού που κυκλοφορεί ήδη πάνω από δύο χρόνια στο Switch.

Image result for trials of mana remake

Στις προσφορές της εβδομάδας έχουμε το Octopath Traveler στη μισή τιμή αλλά και πολλούς άλλους τίτλους της Square, το Yooka Layle στα 13,99€, το Snake-Pass στα 5,99€, τα Deponia και State of Mind στα 9,99€ και πολλά ακόμη που θα βρείτε στο Nintendo eShop στη σχετική καρτέλα με τις προσφορές.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!