Friday, April 19, 2024
Νέα

Λάτρεις του Lovecraft, έρχεται το Conarium στο Switch

Όλοι αγαπάμε λίγο Lovecraftian τρόμο και ένα ακόμα διαμαντάκι, το Conarium, βρήκε τον δρόμο του για το Nintendo Switch.

Ο publisher, Iceberg Interactive και developer, Zoetrope Interactive ανακοίνωσαν την μεταφορά του Conarium στο Switch με άγνωστη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δεν είναι ένα νέο παιχνίδι, έχει μεταφερθεί σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα:

  • 2017 – Pc
  • 2018 – Linux, macOs
  • 2019 – Xbox One, Playstation 4

Εμπνευσμένο από την νουβέλα του Lovecraft, “Τα βουνά της τρέλας”, διαδραματίζεται κυρίως μετά τα γεγονότα του βιβλίου. Τέσσερις επιστήμονες εξερευνούν τα όρια της φύσης. Εξερεύνησε μια εγκαταλειμμένη βάση στην Ανταρκτική και ανακάλυψε τι συνέβη.

Ξυπνάς χωρίς μνήμη και γρήγορα αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις πεθάνει… Μια μηχανή όμως σε επανέφερε στην ζωή… περίπου… Έχεις αλλάξει, έχασες τις αναμνήσεις σου. Δεν είναι το μόνο που έχασες… Ψάξε για στοιχεία, βρες κρυμμένα μυστικά. Πλούσιο σε αναφορές στον Lovecraft με υπέροχο soundtrack. Παίξε την δικιά σου ιστορία και ξεκλείδωσε όλα τα εναλλακτικά τέλη του παιχνιδιού.

Ξέρατε ότι…η σειρά Paper Mario έχει και μία σκοτεινή πλευρά;

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!