Saturday, April 20, 2024
Νέα

Κυκλοφορεί σήμερα – Resident Evil Village

Προσωπικά δεν συμπαθώ τις Cloud εκδόσεις των παιχνιδιών, το Resident Evil Village σε συνδυασμό με την λειτουργία Handheld του Nintendo Switch με έχουν κάνει να σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση του. Το Resident Evil Village είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης και τρόμου που αναπτύχθηκε από την Capcom και κυκλοφόρησε το 2021. Ιστορικά ο τίτλος τοποθετείτε μετά τα γεγονότα του Biohazard.

“Ζήστε την μοναδική εμπειρία του απόλυτου τρόμου και επιβίωσης στο ιστορικό franchise του Resident Evil.”

CapCom

Παίζουμε ως Ethan Winter, ο ήρωας ψάχνει απεγνωσμένα την χαμένη του κόρη σε ένα χωριό γεμάτο μεταλλαγμένα πλάσματα. Το REViii, διατηρεί τα στοιχεία που έκαναν γνωστό και αγαπητό το franchise στο σύνολο της Gaming κοινότητας. Περιηγηθείτε μέσα σε τρομακτικά σκηνικά που θα ανεβάσουν τους παλμούς σας, καθώς ψάχνετε αγωνιωδώς για υλικά και στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε.

Το Resident Evil Village, το είδαμε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2020 στην εκδήλωση παρουσίασης του Playstation 5. Οι λάτρεις της σειράς έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις αρχές Μάϊου του 2021 οπού και το παιχνίδι κυκλοφόρησε για όλες τις κονσόλες της τρέχουσας αλλά και της προηγούμενης γενιάς.

Για όλες φυσικά, εκτός από το Nintendo Switch, που δυστυχώς δεν είχε αρκετή υπολογιστική ισχύ. Αυτό ήρθε να αλλάξει σήμερα (28/10/2022) με την βοήθεια της Cloud τεχνολογίας, έτσι πλέον μπορούμε και εμείς να ”μπούμε στα παπούτσια” του Ethan.

Δείτε το σχετικό Video του Resident Evil Village στο Youtube Κανάλι των Nintenders.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!