Friday, March 29, 2024
Νέα

Κυκλοφορεί Σήμερα – Baldo: Three Fairies Edition

To Baldo: The Guardian Owls κυκλοφόρησε στις 27 Αυγούστου 2021 και είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι σε Ghibli-esque artwork που συγκρίθηκε αρκετά με το Ni No Kuni. Τον Ιανουάριο του 2022 ο εκδότης ”NAPS Team”, κυκλοφόρησε ένα δωρεάν update με την ονομασία Three Fairies, το οποίο προσθέτει στον τίτλο μια ακόμη περιπέτεια με τουλάχιστον επιπλέον 10 ώρες παιχνιδιού στο φανταστικό σύμπαν του Baldo.

Baldo: The Guardian Owls Three Fairies

“Το Baldo: The Guardian Owls είναι γεμάτο γρίφους για να λύσετε και dungeons για να εξερευνήσετε.”

NAPS Team

Επίσης στο Three Fairies έχει προστεθεί μια νέα λειτουργία τόσο στο αρχικό παιχνίδι όσο και στο Three Fairies την οποία μπορείτε να ενεργοποιείτε ή αν την απενεργοποιείτε κατά βούληση. Όταν θα έχετε λοιπόν το assist mode ενεργοποιημένο τότε τα Health Orbs σας θα αναζωογονούνται σιγά σιγά όσο κυλάει ο χρόνος.

Δείτε το καταπληκτικό artwork του Βaldo στο YouTube κανάλι των Nintenders

Την φυσική έκδοση ”Three Fairies Edition” του παιχνιδιού θα την βρείτε από σήμερα σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα.

Το παιχνίδι παίζετε από έναν παίκτη. Υποστηρίζει TV mode, Tabletop mode και Handheld mode. Καταλαμβάνει 1,7GB στην κάρτα μας ή στη μνήμη της συσκευής (+ το update). Έχει χαρακτηριστεί με Age Rating PEGI Εveryone και στο e-shop κοστίζει 24.99€. Θα το βρείτε στο Nintendo eshop.

O τίτλος μπορεί να παιχτεί και με Pro Controller. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει τις εξής γλώσσες German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Portuguese, Russian και Chinese. Επίσης ο τίτλος υποστηρίζει και Cloud Saves.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες τα πάντα για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!