Thursday, April 25, 2024
Νέα

Κυκλοφορεί Αύριο – Dragon Ball: The Breakers

Η BANDAI NAMCO φέρνει το Dragon Ball: The Breakers στο Nintendo Switch. To game θα κυκλοφορήσει στα αγαπημένα μας συστήματα, στις 14/10/2022.

O τίτλος είναι ένα Online, Action, Multiplayer, παιχνίδι οπου μια ομάδα από επτά απλούς πολίτες, θα πρέπει να ανταπεξέλθει στην επιδρομή γνωστών εχθρών του σύμπαντος της σειράς Dragon Ball όπως οι Cell, Frieza και ο Buu.

Δείτε το βίντεο του Dragon Ball: The Breakers στο Youtube κανάλι των Nintenders.

“Η πανίσχυρη Frieza είναι εδώ για να προκαλέσει τον φόβο στις καρδιές όλων των Survivors ως ο νεότερος Raider που θα ενταχθεί στο DRAGON BALL: THE BREAKERS! Αναπτύξτε το δικό σας Play style είτε αποφασίσετε να συνεργαστείτε με μια ομάδα… είτε είστε μόνοι σας!”

Dragon Ball: The Breakers

Το παιχνίδι παίζετε από έναν παίκτη ή online με έως και 8 συμπαίκτες. Υποστηρίζει TV mode, Tabletop mode και Handheld mode. Καταλαμβάνει 4,2GB στην κάρτα μας ή στη μνήμη της συσκευής. Έχει χαρακτηριστεί με Age Rating PEGI 12 και θα κοστίζει 19,99€. Θα το βρείτε στο Nintendo eshop.

O τίτλος μπορεί να παιχτεί και με Pro Controller. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει τις εξής γλώσσες English, German, French, Spanish, Italian, Portuguese, Russian, Japanese, Chinese και Korean.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες τα πάντα για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!