Friday, March 29, 2024
Νέα

Κυκλοφορεί Aύριο – A Plague Tale: Requiem

Ο εκδότης ”Focus Entertainment” φέρνει την καταπληκτική συνέχεια του APT:Innocence, σε μια Cloud έκδοση για το Nintendo Switch. To A Plague Tale: Requiem κυκλοφορεί στις 18 Οκτωβρίου 2022 στην αγαπημένη μας κονσόλα και είναι ένα δυνατό Action, Adventure παιχνίδι.

A Plague Tale: Requiem

“Μακριά μέσα στην θάλασσα, ένα νησί μας καλεί…”

A Plague Tale: Innocence

Μπες σε έναν βίαιο κόσμο που κόβει την ανάσα και αντιμετώπισε τις υπερφυσικές δυνάμεις που σε καταδιώκουν.

Αφού ξέφυγαν από τον τόπο καταγωγής τους, οι ήρωες μας Amicιa & Hugo ταξιδεύουν νότια για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή και να ελέγξουν την κατάρα του Hugo. Όταν όμως αποτύχουν και ξυπνήσει η κατάρα, θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν την προφητεία και να ταξιδέψουν σε ένα μυστηριώδες νησί.

Δείτε το A Plague Tale: Requiem στο Youtube κανάλι των Nintenders

Η συνέχεια του βραβευμένου A PLAGUE TALE: INNOCENCE έρχεται στο Nintendo Switch σε μια Cloud έκδοση.

Το παιχνίδι παίζετε από έναν παίκτη. Υποστηρίζει TV mode, Tabletop mode και Handheld mode. Καταλαμβάνει 58ΜΒ στην κάρτα μας ή στη μνήμη της συσκευής καθώς είναι Cloud. Έχει χαρακτηριστεί με Age Rating PEGI 16 και θα κοστίζει 59,99€. Θα το βρείτε στο Nintendo eshop.

O τίτλος μπορεί να παιχτεί και με Pro Controller. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει τις εξής γλώσσες English, German, French, Spanish, Italian, Portuguese, Russian, και Chinese.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες τα πάντα για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!