Saturday, April 27, 2024
Νέα

Η Monolith διπλασίασε τα κέρδη της

Η developer εταιρία Xenoblade, Monolith Soft μόλις ολοκλήρωσε μια πολύ καλή χρονιά. Για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου 2023, η εταιρεία σημείωσε μεγάλη αύξηση στα κέρδη. Σύμφωνα με τη Gamebiz , τα κέρδη ανήλθαν στα 800 εκατομμύρια. Αυτό είναι μια αύξηση 97,8 τοις εκατό από έτος σε έτος.

Το 2022 ήταν δυνατό έτος για την Monolith Soft καθώς το Xenoblade Chronicles 3 κυκλοφόρησε τον Ιούλιο. Πριν από λίγους μήνες, το παιχνίδι ολοκλήρωσε το Expansion Pass του με το νέο DLC story με τίτλο Future Redeemed που ουσιαστικά ολοκλήρωσε το έπος της σειράς που ξεκίνησε με τον πρώτο τίτλο στο Wii.

Ενώ πολλοί αναγνωρίζουν το Monolith Soft για το Xenoblade Chronicles παρέχει επίσης τεράστια βοήθεια στη Nintendo συνολικά. Είναι ένα από τα στούντιο του εργάστηκε πιο πρόσφατα στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Mε το Breath of the Wild ασχολήθηκε επίσης η Monolith Soft, ολόκληρη τη σειρά Splatoon, το Animal Crossing: New Horizons και πολλά άλλα.

Η Nintendo απέκτησε τη Monolith Soft το 2007 και η πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν ο τίτλος του DS Soma Bringer, ο οποίος δεν έφυγε ποτέ από την Ιαπωνία. Το Disaster: Day of Crisis ακολούθησε ως κυκλοφορία για το Wii μόνο στην Ευρώπη.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6400 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!