Thursday, March 28, 2024
Νέα

Διαθέσιμα σε λίγες ώρες τα Pokémon Scarlet & Violet

Το ταξίδι σε έναν νέο open world κόσμο ξεκινά με τα Pokémon Scarlet & Violet.

Πιάσε, εκπαίδευσε και αγωνίσου με Πόκεμον της περιοχής Paldea. Ένας τεράστιος κόσμος γεμάτος με λίμνες, πανύψηλες κορυφές, ερημιές, μικρές αλλά και μεγάλες πόλεις σε περιμένει. Εξερευνήστε τις διαθέσιμες περιοχές με τον δικό σας ρυθμό και διασχίστε τη γη, το νερό και τον αέρα, οδηγώντας ένα θρυλικό Pokémon. Το θρυλικό Koraidon θα σας ακολουθεί στο ταξίδι σας στην έκδοση Scarlet. Ενώ το θρυλικό Miraidon στο Pokémon Violet.

Επιλέξτε για συνοδό σας σε αυτό το ταξίδι μεταξύ των Sprigatito, Fuecoco ή Quaxly ως το αρχικό σας Pokémon πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην Paldea.

Ας θυμηθούμε το πρώτο Trailer των Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Τα Pokémon Scarlet & Pokémon Violet, της Nintendo κυκλοφορoούν αύριο (18/11/2022) για την υβριδική κονσόλα της Nintendo. Πρόκειται για ένα Adventure, Role-Playing παιχνίδι και παίζεται με έως και τέσσερις παίκτες. Ο τίτλος είναι κατάλληλος για όλους και καταλαμβάνει 14GΒ χώρου στην εσωτερική μνήμη της συσκευής ή στην κάρτα μνήμης.

Το παιχνίδι υποστηρίζει όλα τα Modes του Nintendo Switch (TV, Tabletop, Handheld) αλλά δεν υποστηρίζει Cloud Saves.
Επίσης θα έχετε διαθέσιμες τις παρακάτω γλώσσες: English, French, German, Japanese, Korean, Simplified Chinese, Spanish

Θα τα βρείτε διαθέσιμο στο Nintendo eshop στην τιμή των 49.99€. Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν την διπλή έκδοση θα λάβουν ένα έξτρα δώρο. 200 Poketballs σε μορφή download κωδικού θα γίνουν δικές σας. Μπορείτε να τις εξαργυρώσετε μέσα από την λειτουργία Mystery Gift.

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet
Όσοι αγοράσετε την διπλή έκδοση θα λάβετε και 200 Poké Ball™ μέσο download codes
Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!