Saturday, April 27, 2024
Νέα

Έρχεται ο δεύτερος DLC χαρακτήρας του Mortal Κombat 1

Mortal Kombat 1 key art

Μετά το πολύ επιτυχημένο launch του Mortal Kombat 1, η NetherRealm δεν δείχνει διατεθειμένη να ρίξει ρυθμούς. Έτσι οι κυκλοφορίες των νέων χαρακτήρων, που είναι μέρος του Kombat Pack 1, συνεχίζονται κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο πακέτο συμπεριλαμβάνονται 6 χαρακτήρες, από τους οποίους οι 3 είναι “guests” από άλλα franchises. Ο πρώτος χαρακτήρας που προστέθηκε στο παιχνίδι ήταν ο Omni-Man (Invincible) στις 9 Νοεμβρίου 2023. Ενώ τώρα είναι η σειρά του, γνωστού για τους fans του Mortal Kombat, Quan Chi. O Quan Chi θα διατεθεί αρχικά σε early access στις 14 Δεκεμβρίου. Έπειτα θα ακολουθήσει ο Peacemaker του John Cena, ο οποίος μάλιστα κάνει την εμφάνιση του στο trailer του Quan Chi που θα βρείτε παρακάτω. Αργότερα αναμένονται και οι Ermac και Takeda Takahashi από το σύμπαν του Mortal Kombat, καθώς και ο Homelander από το The Boys.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6700 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!