Monday, May 6, 2024
Νέα

Διέρρευσε gameplay από το Quidditch Champions

Harry Potter Quidditch Champions key art

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Warner Bros, το επόμενο παιχνίδι στον μαγικό κόσμο του Harry Potter θα είναι το Quidditch Champions. Ένα παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Unbroken Studios, θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Publisher του τίτλου είναι φυσικά η Warner Bros η οποία θα το κυκλοφορήσει υπό το label των Portkey Games, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια που βασίζονται στο Wizarding World της J.K. Rowling.

Μέχρι στιγμής δεν είχαν δοθεί πολλές πληροφορίες για τον τίτλο. Τώρα όμως διέρρευσε ένα video με gameplay από κάποιον παίκτη που συμμετείχε στα playtests. Από αυτό μπορούμε να πάρουμε μία γεύση για το πώς θα είναι το παιχνίδι. Από τα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο, δυστυχώς δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Μπορούμε όμως να δούμε ότι στο παιχνίδι θα υπάρχει επιλογή του ρόλου μας. Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι υπάρχουν 4 διαφορετικοί ρόλοι και αυτοί είναι οι εξής: chaser, beater, keeper και seeker. Επίσης μπορούμε να συμπεράνουμε κάποια πράγματα για το customization που θα έχουμε διαθέσιμο για τον χαρακτήρα μας. Για παράδειγμα είναι σχεδόν βέβαιο ότι μία από τις επιλογές θα είναι το trail που αφήνει η σκούπα μας.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην επίσημη σελίδα του τίτλου, πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό multiplayer παιχνίδι με γρήγορο gameplay. Θα είναι μια standalone εμπειρία στην οποία θα μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σπορ του Harry Potter. Από ότι φαίνεται δεν θα εμφανίζεται κάποιος από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Θα μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε και να τροποποιήσουμε τον δικό μας χαρακτήρα.

Για όσους δεν μπορείτε να περιμένετε για την κυκλοφορία του Quidditch Champions, υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή διεξάγονται playtests στο παιχνίδι. Σε αυτά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας εγγραφή στην επίσημη σελίδα του τίτλου.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6300 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!