Thursday, March 28, 2024
Νέα

Φήμη για Nintendo Direct

Άλλη μια φήμη κυκλοφόρησε για Direct στα τέλη Αυγούστου. Μετά από δύο ανακοινώσεις με ανάμεικτα συναισθήματα, όλοι περιμένουν τις “ηχηρές” κυκλοφορίες.

The story so far…

Είναι καλοκαιράκι (σχεδόν στο τέλος του) και ως συνήθως περιμένουμε να μάθουμε νέα για τις επερχόμενες κυκλοφορίες παιχνιδιών. Ως γνωστόν όλες οι εταιρίες έμειναν πίσω στην ανάπτυξη, οπότε αυτό είναι ένας λόγος παραπάνω να “διψάμε” και για την ελάχιστη πληροφορία.

Η Nintendo έχει μπει σε αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς στο παιχνίδι, έχοντας παράλληλα και μια τρομερή ανοδική πορεία σε πωλήσεις. Μέχρι στιγμής μας έδωσε από μία παρουσίαση για Ιούλιο και Αύγουστο.

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase

Μία σύντομα παρουσίαση, διάρκειας περίπου 10 λεπτών, μας έδειξε παιχνίδια που αναπτύσσονται από συνεργάτες της Nintendo.

Οι πιο συμαντικοί τίτλοι που ανακοινώθηκαν:

  • Cadence Of Hyrule: 3 νέα dlc, season pass και φυσική έκδοση
  • Shin Megami Tensei III
  • Shin Megami Tensei V
  • Rogue Company
  • Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy

Δείτε όλο το direct εδώ.

Indie World Showcase

Λίγες μέρες πριν παρακολουθήσαμε την παρουσίαση των indie τίτλων που θα έρθουν στο Switch. Πολλά νέα και ενδιαφέροντα παιχνίδια από ανεξάρτητα στούντιο μας έγιναν γνωστά, όπως και άλλα που απλά αναφέρθηκε ο τίτλος.

Προσωπικά ξεχώρισα τα :

  • Torchlight 3
  • Hollow Knight: Silksong
  • Cristales
  • Subnautica Below Zero
  • Spiritfarer

Επίσης αν ενδιαφέρεστε έχουμε έτοιμο το review του Takeshi and Hiroshi.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και αυτό τo event εδώ.

Ας έρθουμε στα σημερινά “νέα”

Πιθανότατα να είστε ήδη ενήμεροι για τα δύο αυτά event. ϊσως όμως να μην είχατε ακούσει οτι και τα δυο είχαν κυκλοφορήσει σαν φήμες πριν ανακοινωθούν. Επιπροσθέτως είχε ακουστεί για ένα direct τέλος του καλοκαιριού με μεγάλες ανακοινώσεις.

Σήμερα ξαναέρχεται στο προσκήνιο αυτή η φήμη και μιλάει για παρουσίαση μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με ποιο πιθανή ημερομηνία την Παρασκευή 28 Αυγούστου. Αυτή την φορά η φήμη προέρχεται από τον Jeff Grubb του VentureBeat. Στο podcast GamesBeat Decides μπορείτε να τον ακούσετε να λέει οτι γνωρίζει αρκετά και θεωρεί την Παρασκευή ως την πιο πιθανή ημερομηνία για Nintendo Direct.

Όσον αφορά για το τι θα παρουσιαστεί, θεωρεί οτι θα είναι ένα Direct με παιχνίδια συνεργατών ενώ, κατά την γνώμη του, στα μισά του Σεπτέμβρη είναι λογικό να δούμε ένα πιο γενικευμένο Nintendo Direct.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα έχουμε κάποια ανακοίνωση και τι είδους;

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!