Tuesday, April 23, 2024
Νέα

Το RoboCop: Rogue City στο Nintendo Switch

Ένας τίτλος ξεχασμένος στο ράφι για πολλά χρόνια έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για να ταράξει τα νερά. Δεν είναι άλλος από τον γνωστό σε όλους αστυνομικό RoboCop. Οι δημιουργοί τού (Nacon, TEYON) ανακοίνωσαν πως εργάζονται σε ένα νέο παιχνίδι RoboCop που θα έχει τίτλο Rogue City. Τελευταία φορά που κυκλοφόρησε κάποιος τίτλος ήταν το 2005, το RoboCop VS Terminator όπου ήταν ένα κλασικό Metroidvania 2D Game μόνο για PC.

Από τότε ο RoboCop έκανε κάποιες εμφανίσεις ως mod στο GTA, σαν fighter στο Mortal Κombat και σε ένα shooter game για κινητά. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε ένα ολοκαίνουριο, πολλά υποσχόμενο και διαφορετικό τίτλο όπως φαίνεται από το trailer που ακολουθεί.

O RoboCop επιστρέφει στα video games με ένα βίαιο First Person παιχνίδι με ατελείωτο πιστολίδι. Η κατάσταση στο Detroit είναι πια εκτός ελέγχου. Άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να επιβιώσουν την ώρα που άλλοι ζουν πολυτελέστατες ζωές. Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Μόνο ένας μπορεί να δώσει την λύση. RoboCop.

Φυσικά την φωνή του RoboCop δεν θα μπορούσε να την δώσει άλλος από τον άνθρωπο που έδωσε ζωντάνια στο ρόλο, τον ηθοποιό Peter Weller. To RoboCop: Rogue City αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023.

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!