Thursday, April 18, 2024
Νέα

Το The Lord Of The Rings: Gollum, ανακοινώθηκε για το Switch

Πέρασε και η δεύτερη μέρα της Gamescom με ελάχιστες αναφορές σε παιχνίδια του Switch. Ανακοίνωσε όμως το The Lord Of The Rings: Gollum και προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος.

The game

Η ιστορία εξελίσσεται παράλληλα με τα γεγονότα του πρώτου βιβλίου. Ο Gollum έχει την δική του πορεία μέσα από τη Mordor ψάχνοντας τον Bilbo και το δαχτυλίδι. Εκεί τον πιάνουν οι υπηρέτες τους Sauron, και η περιπέτεια ξεκινά…

Το παιχνίδι περιγράφεται ως action adventure και το χαρακτηρίζουν ως ένα άλλο Prince of Persia. Δηλαδή θα έχει εχθρούς να αντιμετωπίσεις αλλά δεν θα επικεντρώνεται στις μάχες. Επιτίθεστε αθόρυβα και με στυλ παρκούρ χωρίς αυτό να κάνει την κατάσταση πιο εύκολη. Πρέπει να διαλέξετε τις μάχες σας προσεκτικά. Δεν στηρίζεστε στην δύναμη αλλά στην εξυπνάδα του χαρακτήρα.

Οι επιλογές που κάνετε επηρεάζουν την αίσθηση του παιχνιδιού. Παίζετε είτε σαν Smeagol είτε σαν Gollum. Ανάλογα την περσόνα που θα επικρατεί, αλλάζει και το περιβάλλον γύρω σας. Διαφορετικά animation, ήχος, καταστάσεις και διάλογοι έχουν δημιουργηθεί για τον κάθε χαρακτήρα.

Daedalic Entertainment

Το πρότζεκτ το ανέλαβε η Daedalic Entertainment, που στα πλαίσια της δίκης τους παρουσίασης έδειξαν το παιχνίδι χτες.

Η Daedalic Entertainment μας έχει χαρίσει πολλές σειρές adventure παιχνιδιών οπως: Deponia, The Dark Eye, The Whispered World. Μία από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες τις εταιρίας είναι η προσαρμογή του βιβλίου του Ken Follett’s, το The Pillars of the Earth.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί το 2021 στο Switch και ανυπομονώ απίστευτα.

Δείτε τις ανακοινώσεις της πρώτης μέρας και μείνετε συντονισμένοι για την συνέχεια.

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!