Το Jumanji: The Curse Returns στο Nintendo Switch

Επιτέλους έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Jumanji :The Curse Returns για το Nintendo Switch. Σχεδόν ένα χρόνο μετά απο τότε που είχε ανακοινωθεί το παιχνίδι καταφθάνει στις 13 Ιουνίου, όπως επιβεβαιώθηκε απο την Marmalade Game Studio.

Tο Jumanji: The Curse Returns βασίζεται στην κλασσική ταινία του 1995. Οι παίχτες θα μπορούν να δούν τις τοποθεσίες όσο ρίχνουν τα ζάρια, να διαβάζουν γρίφους και να αντιμετωπίζουν επικίνδυνα τέρατα και φυτά στην ζούγκλα. Διάφορες απειλές θα εμφανιστούν μέσα στην ζούγκλα, όπως γιγαντιαία κουνούπια. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να συνεργαστείτε με την ομάδα σας υπο πίεση, για να σώσετε την πόλη.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5900 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Marios Siatos

Απο την παιδική μου ηλικία υπήρξε η πρώτη ενασχόληση με κονσόλα της Nintendo,το SNES. Το Zelda & Mario ήταν αρκέτα για να με κρατήσουν μέχρι σήμερα στο κόσμο των videogames.

Αφήστε ένα σχόλιο!