Thursday, March 28, 2024
Νέα

Το DC League of Super-Pets έρχεται στο Nintendo Switch

Η Warner Bros. Interactive Entertainment και Outright Games ανακοίνωσαν οτι το DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace έρχεται στο Nintendo Switch.

Η Developer PHL Collective είναι πίσω απο το 3D on-rail action game, όπου εμπνεύστηκε απο την επερχόμενη ταινία της Warner Bros.

Θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με τα super pets Krypto, ο σούπερ σκύλος και τον Ace οι οποίοι πετώντας στον ουρανό της Metropolis προστατεύουν των πληθυσμό των ζώων απο μια απειλή, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές ικανότητες τους.

Το DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή στο Nintendo Switch το 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5300 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Marios Siatos

Απο την παιδική μου ηλικία υπήρξε η πρώτη ενασχόληση με κονσόλα της Nintendo,το SNES. Το Zelda & Mario ήταν αρκέτα για να με κρατήσουν μέχρι σήμερα στο κόσμο των videogames.

Αφήστε ένα σχόλιο!