Friday, March 29, 2024
Νέα

Το νέο Animal Crossing σπάει τα προηγούμενα ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Το Animal Crossing: New Horizons κατάφερε να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του από όσο όλοι οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς συνδυαστικά, τις αντίστοιχες χρονικές περιόδους του λανσαρίσματός τους.

Πιο συγκεκριμένα, το ντεμπούτο του ήταν 3,5 φορές μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό του Animal Crossing: New Leaf που κυκλοφόρησε το 2013 για το Nintendo 3DS και είχε μέχρι τώρα το καλύτερο ξεκίνημα τίτλου της σειράς. Επιπλέον, το New Horizons είναι το πιο πετυχημένο λανσάρισμα μοναδικού παιχνιδιού, από όλους τους άλλους τίτλους του Nintendo Switch μέχρι στιγμής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πραγματικές πωλήσεις του τίτλου είναι σαφώς μεγαλύτερες, αφού τα στοιχεία αυτά δεν συμπεριλαμβάνουν τον αριθμό ψηφιακών αντιτύπων, ο οποίος αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένος, εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 και της επακόλουθης σύστασης της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για κατ’ οίκον παραμονή του κοινού. Σημειωτέον ότι η Nintendo δεν δημοσιοποιεί τις ψηφιακές πωλήσεις των τίτλων της.

Η εβδομάδα υπήρξε πολύ πετυχημένη για τα videogames, με συνολικά 475.000 πωλήσεις για όλους τους τίτλους και τις πλατφόρμες, αύξηση κατά 3 φορές σε σχέση με την προηγούμενη. Το Animal Crossing: New Horizons βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων, μακράν μπροστά από τον δεύτερο τίτλο που ήταν το Doom Eternal. Όσον αφορά τους τίτλους της Nintendo, ο δεύτερος τίτλος της που βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα ήταν το Mario Kart 8 Deluxe που τερμάτισε στην πέμπτη θέση, σημειώνοντας αύξηση πωλήσεων 100% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικότερα, αυτό είναι το Top 10 για την εβδομάδα έως την 21 Μαρτίου 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Προηγούμενη ΕβδομάδαΤρέχουσα ΕβδομάδαΤίτλος
Νέα Κυκλοφορία1Animal Crossing: New Horizons 
Νέα Κυκλοφορία2Doom: Eternal
43Call of Duty: Modern Warfare
54FIFA 20
25Mario Kart 8: Deluxe
66Grand Theft Auto 5
127Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
148Forza Horizon 4
249Crash Team Racing: Nitro-Fueled
1410Red Dead Redemption 2

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!