Friday, March 29, 2024
Νέα

Το νέο Animal Crossing διαλύει και το ρεκόρ παγκόσμιων ψηφιακών πωλήσεων!

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο φαίνεται πως καταρρίπτει το Animal Crossing: New Horizons. Ο νέος τίτλος της Nintendo κυκλοφόρησε την ιδανική περίοδο, ώστε να γίνει αυτός με τις μεγαλύτερες παγκόσμιες ψηφιακές πωλήσεις πρώτου μήνα για όλες τις κονσόλες στην ιστορία!

Στη μηνιαία της αναφορά για τον μήνα Μάρτιο, η γνωστή εταιρία SuperData αποκαλύπτει πώς το νέο Animal Crossing κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 5.000.000 ψηφιακά αντίτυπα παγκοσμίως, αριθμός που δεν έχει προηγούμενο, όσον αφορά τις κονσόλες. Εξαιρετικά εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο τίτλος κατάφερε να φτάσει τις συνδυαστικές ψηφιακές πωλήσεις πρώτου μήνα των δύο ναυαρχίδων της Nintendo, Super Smash Bros. Ultimate και Pokémon Sword and Shield!

Αναλυτικότερα, η SuperData αναφέρει:

“Το Animal Crossing: New Horizons πούλησε περισσότερα ψηφιακά αντίτυπα (5 εκατομμύρια) σε έναν μοναδικό μήνα, από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι κονσόλας στην ιστορία. Ο τίτλος που εκδίδεται από τη Nintendo, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ κονσολών για τις μηνιαίες ψηφιακές πωλήσεις παιχνιδιών, το οποίο κατείχε προηγουμένως το Call of Duty: Black Ops IIII. Το Animal Crossing: New Horizons σχεδόν ισοφάρισε τις ψηφιακές πωλήσεις πρώτου μήνα των Super Smash Bros. Ultimate και Pokémon Sword and Shield συνδυαστικά. Ο συνδυασμός των κοινωνικών χαρακτηριστικών και του χαλαρού σκηνικού του παιχνιδιού, πιθανώς είχε απήχηση στο κοινό που έμεινε στο σπίτι. Το κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων σημαίνει επίσης, ότι μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών αγόρασε το παιχνίδι ψηφιακά, σε σχέση με παλαιότερους τίτλους του Switch”.

Η συνολική παγκόσμια δαπάνη για τα ψηφιακά παιχνίδια ανήλθε σε 10 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία. Αυτό αποτελεί αύξηση 11% από την δαπάνη του Μαρτίου του 2019.

Αναλυτικά η λίστα με τους πιο προσοδοφόρους ψηφιακούς τίτλους παγκοσμίως είναι η εξής:

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!