Friday, March 29, 2024
Νέα

Προχωράει η κατασκευή του Super Nintendo World

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως προχωράει η κατασκευή του πρώτου θεματικού πάρκου της Nintendo στην Osaka της Ιαπωνίας. Το Super Nintendo World, όπως θα ονομάζεται, έχει στόχο την ολοκλήρωση του μέσα στο 2020.

Μερικές νέες φωτογραφίες και βίντεο διέρρευσαν στον τύπο και δείχνουν την πρόοδο που έχει σημειωθεί στις εργασίες. Το πάρκο θα έχει πολλά κινούμενα στοιχεία, όπως σύννεφα, coin blocks, BOW blocks και χαρακτήρες από τον κόσμο του Mario, όπως ο Yoshi, ο οποίος φαίνεται πως θα “κινείται” γύρω από ένα δέντρο.

https://twitter.com/chizuoo/status/1227103581943152640?s=09

Στις επόμενες φωτογραφίες βλέπουμε την κατασκευή του κάστρου της Peach, ενώ, όπως φαίνεται, το παρόν θα δώσει και ο μεγάλος κακός του κόσμου, ο Bowser, μέσα στο δικό του κάστρο.

Την εμφάνιση της έχει κάνει και μια αεροφωτογραφία, στην οποία, αν και χαμηλής ποιότητας, διακρίνεται το σύνολο του πάρκου, το οποίο σιγά-σιγά παίρνει τη μορφή του πολύχρωμου Mushroom Kingdom και ανταποκρίνεται στο αρχικό concept art που είχε κυκλοφορήσει πριν καιρό και έδειχνε ποιος ήταν ο στόχος της εταιρίας για την τελική εμφάνιση του project.

Για την ιστορία, τον Μάιο του 2015, υπό τον εκλιπόντα πρόεδρο Satoru Iwata, η Nintendo ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τη Universal Parks and Resorts για την κατασκευή πάρκων χρησιμοποιώντας τα franchises της πρώτης, λήγοντας έτσι τη διαχρονικά υπερπροστατευτική στάση της εταιρίας του Κυότο στην εκμετάλλευση των IP της από τρίτες εταιρίες. Το πρώτο πάρκο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σύντομα, έτσι ώστε να συμπέσει με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, εκμεταλλευόμενο το αναμενόμενα αυξημένο παγκόσμιο τουριστικό ενδιαφέρον για τη χώρα, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί ο στόχος των δύο εταιριών για κατασκευή δύο επιπλέον θεματικών πάρκων στα Universal Studios στη Σιγκαπούρη και στο Hollywood.

Πριν λίγο καιρό η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα ένα concept βίντεο για το Super Nintendo World, το οποίο, αν μη τι άλλο, μας κάνει να ανυπομονούμε να ζήσουμε κι εμείς τη μαγική εμπειρία που θα προσφέρει στους fans της Nintendo. Ας ελπίσουμε τα μελλοντικά σχέδια των 2 εταιριών να περιλαμβάνουν την κατασκευή επιπλέον πάρκων και στην Ευρώπη.

https://youtu.be/fTSA709zNzY

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!