Thursday, March 28, 2024
Νέα

Ο CEO της Nintendo προειδοποιεί σχετικά με τις ελλείψεις

Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa προειδοποιεί τους fans και τους επενδυτές οτι η εταιρεία που εδρεύει στο Kyoto, αναμένει ελλείψεις ανεφοδιασμού στα συστήματα Nintendo Switch Family. Οι οποίες θα συνεχιστούν και το 2022. Η έλλειψη οφείλετε σε παγκόσμια έλλειψη των υλικών, η οποία οφείλετε στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Shuntaro Furukawa πιστεύει οτι οι πωλήσεις των συστημάτων, στο τέλος του τρέχοντος έτους ήταν ιδιαίτερα αυξημένες με την κυκλοφορία του Nintendo Switch OLED model. Όπως επίσης ανέφερε και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον ανεφοδιασμό ώπου στην Black Friday εστάλησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μεγάλος αριθμός των συστημάτων λίγο πρίν τις μεγάλες εκπτώσεις.

“I can’t say that I was able to supply enough for demand after Black Friday, and after the beginning of the year. It depends on the demand, but as I was concerned, there will be an impact that I can’t make as many as I want to make.”

Shuntaro Furukawa

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της. Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε στη μεγαλύτερη κοινότητα μαζί με περισσότερους από 5400 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Marios Siatos

Απο την παιδική μου ηλικία υπήρξε η πρώτη ενασχόληση με κονσόλα της Nintendo,το SNES. Το Zelda & Mario ήταν αρκέτα για να με κρατήσουν μέχρι σήμερα στο κόσμο των videogames.

Αφήστε ένα σχόλιο!