Friday, March 29, 2024
Διαγωνισμοί

Giveaway απο Nintenders, Greek Hylians και 8-Bead Art

Η ομάδα των Nintenders, οι Greek Hylians σε συνεργασία με την ομάδα του 8-bead art, Hama Beads Gr εξασφάλισαν ένα ακόμα giveaway. Αυτή την φορά κληρώνουμε δημιουργίες από τα αγαπημένα μας games The Legend of Zelda.

Τα δώρα

  • Nintendo Switch Dock Cover Majora’s Mask φτιαγμένο από χάντρες HAMA.
  • Vaati από το Minish Cap φτιαγμένο από χάντρες HAMA.
  • Piece of Heart από το Minish Cap

Συμμετοχή μέχρι τις 02 Ιουλίου 2022 στις 23:59.

Βήματα συμμετοχής στον διαγωνισμό

Προαιρετικά βήματα συμμετοχής

  • Like στη σελίδα 8-bead art, Hama Beads Gr και follow στο Instagram της
  • Share δημόσιο του διαγωνισμού
  • Tag έναν φίλο σας στην σελίδα μας στο Facebook, στην ανάρτηση του παρόντος άρθρου. Ένα tag την φορά, όσες φορές θέλετε. (Μην κάνετε tag σελίδες και δημόσια πρόσωπα, δεν θα ληφθούν υπόψιν. Να είστε τίμιοι)
  • Οποιαδήποτε εκδήλωση λατρείας προς το πρόσωπό μας.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και ακόμη περισσότερα Giveaway.
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5900 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Στο ”Nintendo Switch GR Αγγελίες” μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε παιχνίδια και αξεσουάρ.

Στάμος Σπανομάρκος

Mario Pokemon και Zelda. To τρίπτυχο της επιτυχίας, εξαιτίας του οποίου ποτέ δεν άλλαξα τη Nintendo με εξαίρεση το πρώτο psp. Το gamecube είναι η πρώτη nintendo κονσόλα που αγόρασα και από εκεί και μετά έχω πάρει κάθε main φορητή και σταθερή κονσόλα. Pokemon Red & Emerald, The Legend of Zelda: Minish Cap & Breath of the wild, Mario land 2 & Mario Sunshine είναι οι αγαπημένοι τίτλοι από τα franchise. Το Song of Storms & το Kass theme ήταν οι αφορμές για να ξεκινήσω μαθήματα μουσικής. Μου αρέσει και να σχεδιάζω χαρακτήρες της Nintendo στο χαρτί.

Αφήστε ένα σχόλιο!