Friday, March 29, 2024
Νέα

Νέα Sega games στο Switch Online Expansion Pack

Ανακοινώθηκαν οι νέοι-παλιοί τίτλοι για το Online Expansion Pack, του Nintendo Switch. Μετά το Paper Mario 64, ήρθε και η σειρά της Sega να εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη της, με τα παρακάτω πέντε games. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα Νintendo 64 αλλά και τα Sega Mega Drive/Genesis games, θα πρέπει να έχετε συνδρομή NSO μαζί με το Expansion Pack.

New Sega games

  • Altered Beast
  • ToeJam & Earl
  • Dynamite Headdy
  • Sword of Vermilion
  • Thunder Force II.

Για τους μερακλήδες, τα θεματικά gamepad δικά σας στο παρακάτω link.

To trailer με τα νέα games

“Play classic SEGA Mega Drive games anytime, anywhere”

Nintendo Switch

Info

Sega Online

Players: 1 – 2

Features: Handheld mode, Tabletop mode, TV mode

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5300 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!