Thursday, April 18, 2024
Νέα

Νέα ταινία Pokemon έρχεται στο Netflix

Pokemon the Movie: Secrets of the Jungle ο τίτλος της και θα κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021. Θα είναι η εικοστή τρίτη ταινία του franchise. Δείτε στο τέλος του άρθρου πώς μπορείτε να κερδίσετε και εσείς δύο καταπληκτικά Πόκεμον.

Netflix Pokemon the Movie: Secrets of the Jungle
Pokemon the Movie: Secrets of the Jungle

Pokemon the Movie: Secrets of the Jungle λίγα λόγια για την ιστορία

Βαθιά μέσα στη ζούγκλα, μακριά από τους ανθρώπους θα βρείτε το δάσος Okoya.
Πρόκειται για ένα παραδεισένιο μέρος για τα Pokemon , αλλά απαγορεύεται να το επισκεφτούν ξένοι. Σε αυτό το δάσος ζει μόνο ένας άνθρωπος ο Koko.
Ο Koko είναι ένα αγόρι, που το μεγάλωσε, το μυθικό Πόκεμον Zarude. Μεγαλώνοντας έχει την πεποίθηση ότι είναι και αυτός Πόκεμον. Μια μέρα όμως γνωρίζει τον Ash και τον πολυαγαπημένο φίλο του Pikachu.
Τελικά, ο Koko είναι άνθρωπος ή Πόκεμον;

Απολαύστε το τρέιλερ του Netflix

Στην Ιαπωνία, οι παίκτες Pokémon Sword και Shield θα κερδίσουν δύο Pokémon αν παρακολουθήσουν την ταινία στους κινηματογράφους. Τα Pokemon είναι τα Zarude και Shiny Celebi. Στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, δε θα κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους, αλλά οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν τα δύο Pokémon!

Για να αποκτήσετε τα δύο Pokémon, πρέπει να εγγραφείτε στο Pokémon Trainer Club και να επιλέξετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ πριν από τις 25 Σεπτεμβρίου. Εάν το κάνετε, θα λάβετε έναν Σειριακό Κώδικo (δύο στην πραγματικότητα: έναν για κάθε Pokémon) σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ακολουθούν λεπτομέρειες για τον Zarude:

  • Level: 70
  • Ability: Leaf Guard
  • Held Item: Choice Scarf
  • Moves: Jungle Healing, Hammer Arm, Power Whip, Energy Ball

Ακολουθούν λεπτομέρειες για το Shiny Celebi:

  • Level: 60
  • Ability: Natural Cure
  • Held Item: Lucky Egg
  • Moves: Magical Leaf, Future Sight, Life Dew, Heal Bell

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 5000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πηγή Pokemon.com

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!