Tuesday, April 23, 2024
Νέα

Η εικοστή επέτειος του GameCube ξεκινάει σήμερα

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το επόμενο Spirit Εvent στο Super Smash Bros. Ultimate ξεκινάει στις 10 Σεπτεμβρίου και είναι αφιερωμένο στην εικοστή επέτειο του GameCube.

GameCube
Nintendo Game Cube

To event προς τιμήν του θα περιλαμβάνει χαρακτήρες από παιχνίδια που ξεκίνησαν την εποχή του GameCube – όπως τα Pikmin, την Krystal, την Tetra και πολλά άλλους. Η νίκη αυτών των πνευμάτων θα προσφέρει στους παίκτες περισσότερο χρυσό από το συνηθισμένο. Θα διαρκέσει τρεις ημέρες ξεκινώντας την Παρασκευή 10/9.

Δείτε το σχετικό Tweet για το GameCube

“Spirit event] “The 20th Anniversary of Game Cube” will be held for 3 days from 9/10 (Friday)! Many spirits of the work that first appeared in GameCube appeared on the spirits board. If you win the battle, you will get more gold than usual. #Smash Bros. SP”

Google Translate του Tweet

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 5000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!