Κυκλοφορεί – Warhammer 40.000

Ανάμεσα στις τόσες μεγάλες κυκλοφορίες αυτού του μήνα, που μας έχουν αδειάσει το πορτοφόλι, ξεχάσαμε να αναφέρουμε την κυκλοφορία του Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef από την Rogueside. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch στις 20 Οκτωβρίου 2022, ταυτόχρονα δηλαδή με το Mario + Rabbids Sparks of Hope και μόλις μια ημέρα νωρίτερα από το New Tales from the Borderlands και το Persona 5 Royal.

Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef

Ας γυρίσουμε όμως πίσω στο Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef. Ο εν λόγω τίτλος είναι ένα 2D Run & Gun platformer. Η υπόθεση, σχετικά απλή. Τα Όρκς, μια άγρια φυλή γνωστή ως Green Tide (πράσινη παλίρροια), σαρώνουν τον γαλαξία με την επιθετική τους φύση και έχουν οδηγήσει όλες τις άλλες φυλές στα όρια της καταστροφής.

Γίνετε η αιχμή του δόρατος και οδηγήστε τα Όρκς σας σε απίστευτες μάχες, εκδικηθείτε για τον πολέμαρχο σας και ποιος ξέρει ίσως γίνετε εσείς ο επόμενος Warboss.

“Από τους προγραμματιστές του Guns, Gore και Cannoli, έρχεται ένα νέο 2D Run & Gun platformer”

Nintenders

Δείτε το σχετικό video στο Youtube κανάλι των Nintenders

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *