Friday, April 19, 2024
Νέα

Κυκλοφορεί Αύριο – Persona 5 Royal

Το Persona 5 Royal κυκλοφορεί αύριο από την SEGA στο Nintendo Switch. Στο βραβευμένο παιχνίδι ρόλων, θα μεταφερθείτε στο Tokyo όταν ο ήρωας μας, γνωστός με το ψευδώνυμο Joker, θα αναγκαστεί να αλλάξει σχολείο μετά από τις ψευδείς κατηγορίες εναντίων του. Κατά την διάρκεια του σχολικού έτους τόσο ο Joker όσο και άλλοι μαθητές θα αφυπνίσουν μυστικές δυνάμεις και θα δημιουργήσουν μια μυστική συμμαχία, γνωστή με το όνομα Phantom Thieves of Hearts.

Σκοπός τους, να αναγκάσουν εγκληματίες την παραδοχή των εγκλημάτων τους και να αλλάξουν την σκοτεινή φύση τους. Όλα αυτά διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν που έχει δημιουργηθεί από τις υποσυνείδητες επιθυμίες των ανθρώπων.

Στο P5R θα δούμε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Persona 5, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2019 στο Play Station 4 ενώ τον Μάρτιο του 2020 κυκλοφόρησε στον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε βίντεο του Persona 5 Royal στο Youtube κανάλι των Nintenders

“Το Persona 5 Royal έρχεται στο Nintendo Switch στις 21 Οκτωβρίου 2022. Φορέστε τη μάσκα του Τζόκερ και γίνετε μέλος των Phantom Thieves of Hearts”

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!