Κυκλοφορεί Aύριο – Mario+Rabbids Sparks of Hope

Το Mario+Rabbids Sparks of Hope είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια της crossover σειράς απο τη Ubisoft. Βλέπετε, συνδυάζει επιτυχημένα δύο από τα πιο αναγνωρίσιμα franchises, αυτό του Super Mario και εκείνο των Raving Rabbids. Το sequel του Mario+Rabbids Kingdom Battle αναμένεται στις 20 Οκτωβρίου 2022 για το Nintendo Switch.

Διαβάστε την μοναδική εμπειρία μας στο preview event που οργανώθηκε από την CD Media και την Ubisoft και είμασταν προσκεκλημένοι .

Δείτε το Preview Gameplay Video του Mario+Rabbids Sparks of Hope στο Youtube κανάλι των Nintenders

Περισσότερες πληροφορίες για το Mario+Rabbids Sparks of Hope

Το παιχνίδι παίζετε από έναν παίκτη. Υποστηρίζει TV mode, Tabletop mode και Handheld mode. Καταλαμβάνει 5.8GΒ στην κάρτα μας ή στη μνήμη της συσκευής. Έχει χαρακτηριστεί με Age Rating PEGI Everyone και θα κοστίζει 59,99€. Θα το βρείτε στο Nintendo eshop.

O τίτλος μπορεί να παιχτεί και με Pro Controller και υποστηρίζει Cloud Saves. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει τις εξής γλώσσες Dutch, English, French, German, Italian, Portuguese, Russian και Spanish.

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *