Friday, April 19, 2024
Νέα

Κυκλοφορεί Αύριο – Bayonetta 3

Ήρθε επιτέλους η στιγμή για την κυκλοφορία του Bayonetta 3, μετά την πρώτη παρουσίαση του, τοv μακρινό Δεκέμβριο του 2019. Πλέον μετράμε ώρες για να έρθει στα χέρια μας αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας. Ο τίτλος αναπτύχθηκε από την Platinum Games για λογαριασμό της Nintendo.

Ιστορικά το παιχνίδι διαδραματίζετε μετά τα γεγονότα του Bayonetta (2009) και Bayonetta 2 (2014). Τα ονόματα που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του τίτλου όπως Yusuke Miyata, Yuji Nakao και Hideki Kamiya απλά ανεβάζουν τις προσδοκίες μας.

 Bayonetta 3
Η Cereza επιστρέφει στη δράση.

Ας δούμε λίγα περισσότερα πράγματα όμως για το παιχνίδι. Το Bayonetta 3 όπως και οι προκάτοχοι του είναι ένα hack and slash action game. H ηρωίδα μας Cereza, γνωστή με το όνομα Bayonetta, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μάχης σώμα με σώμα και χρήσης όπλων. Εάν αποφύγετε μια επίθεση την τελευταία στιγμή θα ενεργοποιήσετε την λειτουργία ”Witch Time” οπού επιβραδύνετε ο χρόνος για τους εχθρούς σας και σας επιτρέπει να τους επιτίθεστε ακατάπαυστά ή σας βοηθάει να λύσετε τους διάφορους γρίφους που θα συναντήσετε στο παιχνίδι.

Η μεγάλη διαφορά σε αυτόν τον τίτλο είναι οι λειτουργίες “Demon Slave” και “Demon Masquerade”. Όταν τις ενεργοποιήσετε θα μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο ενός δαίμονα και να τον χρησιμοποιήσετε κατά βούληση. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορέσετε επίσης να ενωθείτε με τους εσωτερικούς σας δαίμονες. Αυτό θα σας δώσει πρόσβαση σε ακόμη ισχυρότερες μαγικές δυνάμεις.

Δείτε το σχετικό video του Bayonetta 3 στο Youtube κανάλι των Nintenders

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!