Friday, March 29, 2024
Νέα

Η Nintendo Συλλογή του Geobros

Όλα άρχισαν σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία το 2008. Καθώς μιλούσα με ένα φίλο Ολλανδό του είπα ότι είχα μικρός Snes, Gameboy, N64 κτλ και πως θα ήθελα να ξανά παίξω αυτά τα όμορφα παλιά παιχνίδια. Μου απαντά πως είδε ένα μαγαζί που είχε μέσα όλα αυτά τα παιχνίδια και με το παραπάνω και πως όλα ήταν με κουτιά. Δεν τον πίστεψα προφανώς καθώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, μου φάνηκε περίεργο. Κι όμως επισκέπτομαι εκείνο το μαγαζί και ήταν όλα αλήθεια, ο παράδεισος του συλλέκτης. Γωνία NES, γωνία Gameboy, Snes, N64…..γυάλιζαν τα μάτια μου.

Από τότε λοιπόν αποφάσισα να πάρω όσα παιχνίδια είχα μικρός. Επιστρέφοντας Ελλάδα ανακάλυψα το ebay και άλλα καταστήματα και συνέχισα να συλλέγω. Όταν πήρα όσα είχα μικρός συνέχισα τη συλλογή και με άλλα παιχνίδια που δεν είχα παίξει. Κάπου το 2011 σταμάτησα να συλλέγω συστηματικά και κάνω αγορές μόνο αν κάτι μου αρέσει πολύ. Ορίστε η συλλογή μου από Nintendo!!

Αν θέλετε και εσείς να παρουσιάσετε την συλλογή σας στο Nintenders στείλτε μας ένα mail στο info@nintenders.gr

SNES Συλλογή: Αγαπημένο μου κομμάτι το Super Mario World, το Zelda Link to the Past και το Soul Blazer καθώς είναι από τα ωραιότερα RPG της κονσόλας.

Gameboy: Αγαπημένο κομμάτι της συλλογής είναι το Metroid II. Ενώ το πιο αγαπημένο παιχνίδι το Mystic Quest Legend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nintendo 64: Αγαπημένο κομμάτι της συλλογής είναι το Ocarina of Time που τυχαίνει να είναι και το αγαπημένο μου παιχνίδι.

Gameboy Color: Αγαπημένο κομμάτι της συλλογής είναι το Harvest Moon ενώ αγαπημένο παιχνίδι το Link’s Awakening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gameboy Advance: Αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το Final Fantasy IV Advance καθώς είναι εκείνο που ξόδεψα τις περισσότερες ώρες. Το Golden Sun ήταν εξαιρετικό επίσης καθώς και όλα τα ports του Snes. Επική κονσόλα!!

Nintendo NES: Αγαπημένο κομμάτι της συλλογής είναι το Kirby Adventure ενώ αγαπημένο παιχνίδι το Super Mario Bros 3.

Gamecube: Να πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τα παιχνίδια της κονσόλας. Αγαπημένο κομμάτι της συλλογής είναι το WindWaker ενώ αγαπημένο παιχνίδι το Metroid Prime.

Nintendo DS: Κάπου εδώ μπορεί να σταμάτησα να ασχολούμαι με τις οικιακές της Nintendo όμως δεν παράτησα ποτέ την οικογένεια Gameboy. Πάντα είχα μαζί μου το DS κι ένα καλό RPG. Αγαπημένο παιχνίδι το Chrono Trigger!!

Συλλογή κονσολών. Εδώ υπάρχουν 4 κονσόλες σφραγισμένες, που δεν έχουν ανοίξει ποτέ. DK64 PAK, Mario PAK, Snes Original και NES Original.

Η συλλογή SNES τοποθετημένη σε ένα έπιπλο της κακιάς ώρας.

Συλλογή Nintendo Switch: Αγαπημένο παιχνίδι το Zelda BOTW, Xenoblade 2 και Final Fantasy X. Ίσως το Final Fantasy X το βάζω λίγο πιο πάνω από τα άλλα δύο. Με χαλάει βέβαια αυτή η γραμμή πάνω πάνω αλλά θα το υποστώ για το αγαπημένο παιχνίδι!

2 thoughts on “Η Nintendo Συλλογή του Geobros

  • Η συλλογή σου είναι απίστευτη! Ειδικά τα sealed SNES είναι πολύ δυνατό κομμάτι συλλογής! Εξαιρετικός!!! Παίζεις δυνατά!

    Reply
    • Thanks Ηλία!! Η αλήθεια είναι ότι ως συλλέκτης έψαχνα την καλύτερη κατάσταση για τα παιχνίδια. Και αυτή δεν είναι άλλη από τα σφραγισμένα ή τα καινούρια.

      Reply

Αφήστε ένα σχόλιο!