Η Koei Tecmo θα αποκαλύψει τα καλύτερά της παιχνίδια

Το Iαπωνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο 4Gamer, είχε πρόσφατα την ευκαιρία να καθίσει με πολλούς προγραμματιστές, από διάφορα στούντιο ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών. Μεταξύ άλλων και της Koei Tecmo, για να ρωτήσει σχετικά με τις φιλοδοξίες τους για το 2022. Ο πρόεδρος της ομάδας Team Ninja (Κ.Τ.), Yosuke Hayashi και παραγωγός της σειράς Dead or Alive και των αποκλειστικών τίτλων του Nintendo Switch.

  • Hyrule Warriors,
  • Fire Emblem Warriors
  • Marvel Ultimate Alliance 3

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Koei Tecmo θα ανακοινώσει παιχνίδια το 2022 που θα δείξουν την “πλήρη δύναμη” της εταιρείας, παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια. Μερικοί άλλοι επικεφαλής της Koei Tecmo μίλησαν επίσης για μερικά από τα έργα στα οποία εργάζονται.

Ο Junzo Hosoi, brand manager για την Gust Co, λέει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εορταστικά πλάνα για την 25η επέτειο της σειράς Atelier που θα συμβαδίσουν με την επερχόμενη κυκλοφορία του Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream. Ο Fumihiko Yasuda, brand director για τη Team Ninja, υπενθυμίζει ότι το Three Kingdoms βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και αποκαλύπτει ότι ο δικός του μυστικός τίτλος αρχίζει επιτέλους να ολοκληρώνεται μετά από πολλά χρόνια στο στάδιο του σχεδιασμού.

Τέλος, ο Keisuke Kikuchi, παραγωγός της σειράς Fatal Frame, θα “αναλάβει νέες προκλήσεις” για να “δημιουργήσει κάτι διασκεδαστικό μέσω δοκιμής και λάθους”. Διευκρινίζει ότι θα περάσει λίγος χρόνος μέχρι την ανακοίνωση.

Διαβάστε: Ninja Gaiden review, by Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε στη μεγαλύτερη κοινότητα μαζί με περισσότερους από 5400 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *