Saturday, April 20, 2024
Νέα

Ετοιμάζεται σειρά Assassin’s Creed από το Netflix

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για τους fans του Assassin’s Creed. Μέσω ενός teaser, το Netflix ανακοίνωσε πως θα αναπτύξει μια τηλεοπτική σειρά στον κόσμο του Assassin’s Creed.

Εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς θα είναι οι Jason Altman και Danielle Kreinik της Ubisoft Film & Television. Αυτό θα είναι μόνο ένα κομμάτι της συμφωνίας, καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν animated και anime σειρές. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο εταιρίες. Ήδη βρίσκονται υπό ανάπτυξη μια animated σειρά και μία ταινία για τα Splinter Cell και The Division αντίστοιχα.

Δυστυχώς, ακόμη δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την σειρά. Και βλέποντας όλα τα “ταξίδια” που έκανε στα 13 χρόνια από όταν κυκλοφόρησε, είναι μάλλον αδύνατο να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη. Από την Ελλάδα του 5ου αιώνα π.Χ. μέχρι και την Αγγλία του 19ου αιώνα, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει άπειρο υλικό πάνω στο οποίο μπορούν να δουλέψουν οι παραγωγοί.

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του επόμενου τίτλου της σειράς. Του Assassin’s Creed Valhalla που θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook Nintendo Switch GR και ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 3500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!