Saturday, April 20, 2024
Νέα

Ανακοινώθηκε το Hyrule Warriors: Age of Calamity

Η Nintendo μόλις ανακοίνωσε έναν νέο τίτλο της σειράς Hyrule Warriors, το Hyrule Warriors: Age of Calamity. Δεν πρόκειται για κλασσικό τίτλο The Legend of Zelda αλλά για ένα τίτλο δράσης σε gameplay που θυμίζει τη σειρά Dynasty Warriors. Άλλωστε πρόκειται για συμπαραγωγή της Nintendo με την KOEI Tecmo Games.

To Hyrule Warriors: Age of Calamity εξελίσσεται 100 χρόνια πριν το Breath of the Wild. Έχει την ίδια αισθητική αλλά και τους ίδιους χαρακτήρες που γνωρίσαμε ήδη. Οι δημιουργοί του, αυτή τη φορά δούλεψαν πολύ κοντά με τους δημιουργούς των παιχνιδιών Zelda. Το παιχνίδι έρχεται να ακολουθήσει την επιτυχία που έκανε το πρώτο Hyrule Warriors, καθώς και το Definitive edition του που κυκλοφόρησαν για Switch το 2018. Αν και δεν συγκαταλέγονται στα καλύτερα Zelda όλων των εποχών, σίγουρα τα Hyrule Warriors έχουν χτίσει το κοινό τους και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις απο πολλούς fans!

Hyrule Warriors: Age of Calamity screenshot 7

Κυκλοφορεί στις 20 Νοεμβρίου στο Nintendo Switch. Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης.

Εσείς τι άποψη έχετε για το παιχνίδι; Ταιριάζει στο Zelda σαν Franchise κάτι τόσο action-packed; Σας περιμένουμε στο Facebook Group μας για να σχολιάσουμε μαζί όλες τις εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο μας Nintendo Switch!

Μέχρι την κυκλοφορία του, απολαύστε ότι περιεχόμενο γνωρίζουμε μέχρι σήμερα!

To box art του παιχνιδιού:

Hyrule Warriors: Age of Calamity box art

Και μερικές επίσης εικόνες από το παιχνίδι.

Hyrule Warriors: Age of Calamity screenshot 6 artwork
zelda breath of the wild
link and zelda
action in hyrule

Και επίσημα artwork.

Hyrule Warriors art
Hyrule Warriors screenshot 1

Αφήστε ένα σχόλιο!