Το Instant Sports All-Stars κυκλοφορεί τον Ιούλιο

Ζήστε το αμερικανικό όνειρο…

Η Breakfirst Games και η Just For Games ανακοίνωσαν τη νέα έκδοση της επιτυχημένης σειράς Αrcade Sports τίτλων, Instant Sports. Στο Instant Sports All-Stars θα απολαύσετε 8 τρελές δραστηριότητες, εμπνευσμένες από διάσημα αμερικανικά σπορ όπως το ράγκμπι και το μπέιζμπολ.

Η νέα έκδοση έχει όλα τα στοιχεία που έκαναν τη σειρά Instant Sports τόσο επιτυχημένη: Eίναι ένας τίτλος που μπορείτε να παίξετε σε local multiplayer για να διασκεδάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εκμεταλλευτείτε το motion gaming του Nintendo Switch για να παίξετε με απλές κινήσεις. Δοκιμάστε να σπάσετε όλα τα ρεκόρ!

Τι είναι το Instant Sports All-Stars:

Στο Instant Sports All-Stars μπορείτε να παίξετε μια ποικιλία ευχάριστων αθλημάτων που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε την αμερικανική κουλτούρα. Όλοι μπορούν να παίξουν με ευκολία χρησιμοποιώντας απλές κινήσεις με το motion gaming του Nintendo Switch, αλλά και με τον κλασσικό τρόπο στο PlayStation 5 μέσω του button mode!

  • Ζήστε την εμπειρία της Αμερικής μέσα από 8 αθλήματα και δραστηριότητες… μπέιζμπολ, ράγκμπι, χόκεϊ, μπάσκετ, μπόουλινγκ, σκοποβολή και ποδόσφαιρο… Και μην ξεχνάτε το Burger Tower! Προσπαθήστε να γίνετε οι καλύτεροι σε όλους τους τομείς!
  • 3 τοποθεσίες – η ζεστή ατμόσφαιρα ενός σταδίου, η ενέργεια της πόλης και η κάψα της Άγριας Δύσης… για να τριπλασιαστεί η διασκέδαση! Ταξιδέψτε χωρίς να κουνηθείτε από τον καναπέ σας… και ταυτόχρονα «γυμναστείτε» και λίγο!
  • 24 τρόποι να διευρύνετε την απόλαυση! Συγκεκριμένοι κανόνες για κάθε δραστηριότητα σε κάθε περιβάλλον, που κάνουν κάθε ενασχόληση με τα αθλήματα μια πραγματική ανακάλυψη!
  • Ονειρευτείτε με άλλους 3 παίκτες: Το Instant Sports All-Stars είναι απίστευτα εύκολο με απλά κουμπιά ή με κινήσεις στο Nintendo Switch. Από τον μικρό αδερφό και τη γιαγιά σας ως τους φίλους σας, όλοι μπορούν να παίξουν Instant Sports All-Stars και να διασκεδάσουν στη στιγμή!
  • Τεράστιος αριθμός συλλεκτικών αντικειμένων για να τροποποιήσετε τον χαρακτήρα σας: καπέλα, μπλούζες, παντελόνια και άλλα. Φτιάξτε τη δική σας αθλητική μόδα!

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *