Monday, April 15, 2024
Νέα

Σώστε τους μεταλλάδες στο Metal Tales: Overkill

Κυκλοφορεί τον Απρίλιο

Η εταιρεία ανάπτυξης Zerouno Games ανακοίνωσε με ενθουσιασμό πως μετά από ένα άκρως επιτυχημένο Kickstarter campaign, το Metal Tales: Overkill, το rogue-like 3D shooter που εμπνέεται από τη ροκ μουσική, θα κυκλοφορήσει στα τέλη αυτού του μήνα!

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξει μία Deluxe έκδοση για το Nintendo Switch, που θα εκδώσει η Tesura Games, όπου θα περιλαμβάνει το έγχρωμο manual, μια πένα κιθάρας και ένα φύλλο με υπέροχα αυτοκόλλητα.

Δείτε το νέο gameplay trailer εδώ:

Τι είναι το Metal Tales: Overkill

Το Metal Tales: Overkill είναι ένα action-adventure game στο οποίο η metal μουσική και η αδρεναλίνη συγκρούονται για να προσφέρουν το απόλυτο rogue-like 3D guitar shooter. Πολεμήστε την κατάρα που σκεπάζει τον κόσμο και επηρεάζει τους αδερφούς μεταλλάδες και απελευθερώστε τους από ένα αρχαίο κακό.

Ο θεός Kuk έχει υπό την κατοχή του όλους τους θεούς της κιθάρας και μέσω εκείνων, όλους τους μεταλλάδες. Οργανώνοντας άπειρες συναυλίες, βοηθά τη λεγεώνα των μεταλλάδων ζόμπι να αφανίσουν κάθε πρωτότυπη δημιουργία των συγκροτημάτων της metal μουσικής και των αφοσιωμένων οπαδών τους. Καθώς οι λεγεώνες των μεταλλάδων χάνουν το πάθος τους, μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση και να βγει νικητής.

Επιλέξτε το μονοπάτι σας προσεκτικά σε procedurally generated επίπεδα και πολεμήστε τις ορδές του κακού που θέλουν να σας καταστρέψουν. Εφόσον κάθε απόπειρα στο παιχνίδι είναι διαφορετική, πάρτε την κιθάρα σας, φορέστε τα σκισμένα τζιν σας και βυθιστείτε στην έντονη δράση ξανά και ξανά.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • 50+ αντικείμενα – Αποκτήστε νέες κιθάρες, χορδές, πετάλια, ενισχυτές, βιβλία και επικλήσεις.
  • 15 διαφορετικοί αντίπαλοι – για να εξοντώσετε με τον ρυθμό σας.
  • 8 Guitar Bosses – Αντιμετωπίστε τους στην απόλυτη ροκ αναμέτρηση!
  • 4 χαρακτήρες – Σας αρέσουν περισσότερο οι Metallica, οι Iron Maiden ή οι Black Sabbath; Επιλέξτε τον χαρακτήρα με τον οποίο ταυτίζεστε περισσότερο!
  • 3 έντονα περιβάλλοντα – Εξερευνήστε 3 διαφορετικά περιβάλλοντα: το Metal Den, το Metal Festival και την απόλυτη σκηνή συναυλιών… την ίδια την Κόλαση!
  • 6 επίπεδο – Ταξιδέψτε σε 6 διαφορετικά επίπεδα με ασταμάτητη ροκ ενέργεια.
  • Procedurally generated επίπεδα – Ζήστε τα τυχαία δημιουργημένα επίπεδα που κάνουν κάθε ενασχόληση να μη μοιάζει με τις προηγούμενες
  • Local co-op – Παίξτε μαζί με ένα φίλο σας.
  • Σύστημα αποστολών – Ξεκλειδώστε νέες ικανότητες και αναβαθμίστε τα στατιστικά ανάμεσα στις προσπάθειες.
  • Original soundtrack και τραγούδια διεθνών συγκροτημάτων – Παίξτε υπό τους ήχους ενός υπέροχου soundtrack. Είναι σίγουρο ότι θα ακούσετε κρυμμένα διαμάντια της metal μουσικής!

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

gyfantis

Ερωτευμένος με την Nintendo από το μακρινό 1993 όπου και έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου το GAME BOY στο σπίτι ενός φίλου του αδερφού μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι στο χώρο των video games για εμένα με αγαπημένα παιχνίδια τα Super Mario Land και Zelda Ocarina of time. Στον ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να αναλύσω το φαινόμενο του Animal Crossing.

Αφήστε ένα σχόλιο!