Προσφορά 8BitDo USB Wireless Adapter 2 από το Market24

Μην γελιόμαστε, ο καλύτερος τρόπος να παίξεις στο Switch είναι με το Pro Controller. Αν όμως συνήθισες ένα άλλο χειριστήριο; Ή θέλεις να παίξεις με έναν φίλο σου αλλά τα χειριστήρια που έχεις δεν είναι για Switch; Εδώ έρχεται το 8BitDo USB Wireless Adapter να βοηθήσει να συνδέσεις όποιο χειριστήριο θέλεις στην αγαπημένη μας κονσόλα. Είχαμε δοκιμάσει την πρώτη έκδοση (8BitDo USB Wireless Adapter αναλυτικό review) και τώρα επανερχόμαστε με την δεύτερη έκδοση

Διαβάστε ολόκληρο το review μας για το 8BitDo USB Wireless Adapter 2 εδώ.

Επωφεληθείτε, με την προσφορά από το Market24, για το 8BitDo USB Wireless Adapter 2. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης Nintenders, θα κάνετε δικό σας το περιφερειακό με κόστος 17,90€ (κανονική τιμή 29,90€).

Market24.gr

Για να πάρετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο.

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *