Προσφορά: Mario Kart Live Home Circuit

Mario Kart Live: Home Circuit. Αυτό το απίστευτο παιχνίδι έρχεται στην ελληνική αγορά και προσπαθήσαμε να σας βρούμε την πιο οικονομική τιμή.

Για όσους το ακούν για πρώτη φορά μπορούν να διαβάσουν τη σχετική είδηση που είχαμε ετοιμάσει για εσάς εδώ.

Στις ομάδες των Nintenders υπάρχει ένας δικαιολογημένος ενθουσιασμός με το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Η Nintendo κατάφερε για άλλη μια φόρα να συνδυάσει τεχνολογία και διασκέδαση με τέτοιον τρόπο ώστε να μας παρουσιάσει ένα εντελώς νέο και καινοτόμο προϊόν.
Το Mario Kart Live: Home Circuit θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το παιχνίδι των ονείρων μας. Ακόμα και αυτό όμως θα ήταν ψέμα αφού δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος ανάμεσα μας που να το είχε φανταστεί.

Οι Nintenders επικοινώνησαν με το Market24.gr και ζήτησαν μια προνομιακή τιμή για όλους τους αναγνώστες μας. Έτσι για όλες τις παραγγελίες έως και 26 Οκτωβρίου 2020 συμπληρώνοντας τον Κωδικό ”NINTENDERS” θα έχετε έκπτωση 5€ για κάθε παραγγελία.

Το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—>Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) Nintenders—>Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Mario Kart Live: Home Circuit Market24

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR” και ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 3500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *