Οδηγός Animal Crossing: Πώς να μεταφέρετε το νησί σας

Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε στο Animal Crossing πώς να μεταφέρετε ένα ολόκληρο νησί σε ένα νέο Switch.

Υπάρχουν δύο τύποι μεταφοράς δεδομένων του Animal Crossing . Εάν έχετε ένα ολοκαίνουργιο Switch ή το Switch Lite και θέλετε να μεταφέρετε τα πάντα στη νέα κονσόλα θα επιλέξετε “Ολόκληρη μεταφορά στο νησί”. Αυτό μετακινεί ολόκληρο το νησί σας και αποθηκεύει το αρχείο με όλους τους κατοίκους στη νέα κονσόλα.

Εναλλακτικά, μπορεί να παίζατε στο Switch και στο νησί κάποιου άλλου πριν αποκτήσετε το δικό σας Switch. Και εσείς έχετε την επιλογή να μεταφέρετε τον χαρακτήρα σας σε ένα άλλο Switch. Είτε σε ένα υπάρχον νησί είτε να γίνετε εκπρόσωπος του κατοίκου του νησιού στο δικό σας ολοκαίνουργιο νησί.

Resident Move (Μεταφορά ενός παίκτη)

Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη όταν μόνο ένας παίκτης θέλει να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι σε ένα νέο Switch ή όταν πολλοί κάτοικοι εκτός από τον εκπρόσωπο του νησιού θα χρησιμοποιούν το νέο Switch. Οι παίκτες που μεταφέρθηκαν θα μετακινηθούν σε ένα νέο νησί εάν δεν υπάρχουν δεδομένα αποθήκευσης στο νέο σύστημα. Εάν υπάρχει ήδη ένα νησί στο νέο σύστημα, μόνο οι κάτοικοι θα μετακινηθούν σε αυτό το νησί. Όλη η πρόοδος του νησιού και οι γείτονες θα παραμείνουν στο αρχικό σύστημα Nintendo Switch. Αρχικά απαιτείται πρόσβαση σε δύο κονσόλες Nintendo Switch και να είναι ενεργοποιημένες σε τοπικό δίκτυο WIFI.

Υπάρχουν διαφορετικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε, ανάλογα με το εάν διατηρείτε το παλιό Switch ή όχι. Θα δούμε και τα δύο παρακάτω, όπως περιγράφονται αναλυτικά στον ιστότοπο της Nintendo, ξεκινώντας με την μεταφορά ολόκληρου του νησιού.

Πραγματοποιήστε λήψη του Island Transfer Tool και στα δύο Switch.

Για να μεταφέρετε τα δεδομένα του παιχνιδιού μεταξύ των κονσολών Switch, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε ένα ειδικό (δωρεάν) Island Transfer Tool από το Switch eShop. Απλώς εισαγάγετε “transfer island” στη γραμμή αναζήτησης και θα πρέπει να εμφανιστεί. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο ενημερωμένη έκδοση του παιχνιδιού. Μόλις το παιχνίδι και το εργαλείο μεταφοράς είναι και στα δύο συστήματα, ανοίξτε το Island Transfer Tool και στα δύο.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στο Island Transfer Tool και στα δύο Switch

Επιλέξτε:

 • “Continue’ και ‘Let’s Begin”
 • Ως πηγή Source το παλιό σας Switch
 • “Yes” για να επιβεβαιώσετε το όνομα του νησιού σας
 • «Target» στο σύστημα προορισμού του νέου σας Switch
 • “Continue” στο Switch πηγής και “Continue” στο Switch προορισμού
 • “Transfer data” στο Switch προέλευσης μόλις εντοπίσει την κονσόλα προορισμού
 • «Continue» ξανά στο Switch προορισμού μόλις εντοπίσει την κονσόλα προέλευσης

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά δεδομένων στο σύστημα προέλευσης, θα μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε στο νέο σύστημα. Καθώς στο παλιό Switch θα έχουν διαγραφεί όλα τα δεδομένα.

Οδηγίες μεταφοράς ενός παίκτη

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο ενημερωμένη έκδοση του Animal Crossing. Ξεκινήστε το παιχνίδι και επιλέξτε τον χρήστη του οποίου τον κάτοικο θέλετε να μεταφέρετε. Πατήστε το κουμπί ‘-‘ στην οθόνη τίτλου. Αυτό θα σας μεταφέρει στο μενού ρυθμίσεις. Μόλις φτάσετε εκεί, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Επιλέξτε:

 • Move to a new island
 • Move me off the island. Αυτό δεν θα λειτουργήσει εάν είστε ο εκπρόσωπος που κατοικεί στο νησί σας (π.χ. ο κύριος παίκτης). Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μεταφέρετε ολόκληρο το νησί σε άλλο Switch.
 • Yes, that is correct
 • Yes, I’m ready. Αφού ελέγξετε τα στοιχεία μεταφοράς και στη συνέχεια, Yes, I’m ready και πάλι. Το αίτημα μεταφοράς έχει σταλεί.

Μετάβαση στο σύστημα προορισμού

Ξεκινήστε το παιχνίδι στο σύστημα προορισμού και επιλέξτε τον χρήστη που θα χρησιμοποιεί τον μεταφερόμενο κάτοικο. Αυτός ο χρήστης δεν πρέπει να έχει ήδη παίξει το παιχνίδι στο σύστημα προορισμού.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • ‘I’m moving’ όταν ο Timmy & Tommy σας ρωτήσουν
 • ‘Yes, I have’ όταν σας ρωτήσουν εάν υπάρχει αίτημα μεταφοράς δεδομένων.
 • ‘Start the process’ και ‘Yes, that is correct’ όταν εμφανιστούν ο κάτοικος σας και το σημερινό νησί τους.

Στη συνέχεια επιστρέψτε στο σύστημα προέλευσης και επιλέξτε “I want to move” για να επιβεβαιώσετε το Switch προορισμού και ότι όλα είναι εντάξει. Μόλις δείτε το μήνυμα «Thank you so much for waiting. Everything is ready!» , τελειώσατε με το παιχνίδι στο σύστημα προέλευσης. Πλέον ο κάτοικος σας θα πρέπει να φτάσει στο νησί προορισμού και θα μπορείτε να επιλέξετε πού θα πάει το σπίτι σας.

Μερικές ακόμη σημειώσεις από τη Nintendo:

 • Εάν είστε ο πρώτος χρήστης που παίζει το παιχνίδι στο σύστημα προορισμού, θα είστε ο εκπρόσωπος του νέου νησιού. Η μετακίνηση ενός σπιτιού διαρκεί λίγο χρόνο, οπότε θα κοιμάστε σε μια σκηνή την πρώτη σας νύχτα στο νησί.
 • Εάν το νησί κατοικείται ήδη από κάποιον στο σύστημα-στόχο, το σπίτι σας θα μετακινηθεί αμέσως.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε στη μεγαλύτερη κοινότητα μαζί με περισσότερους από 4800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Credits: Πηγή 1, Πηγή 2

Διαβάστε: Οδηγός Amimal Crossing: Τα γογγύλια της Daisy Mae

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *