Η Nintendo εξαγοράζει την Next Level Games

Η Nintendo, με ανακοίνωση που εξέδωσε, προχωρά σε εξαγορά του καναδικού studio Next Level Games. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από 1 Μαρτίου του 2021 με την Nintendo να έχει στα χέρια της το 100% των μετοχών!

Nintendo Luigi's Mansion 3

Πρόκειται για τους developers που μας χάρισαν το εμβληματικό Luigi’s Mansion 3 και μερικά ακόμη παιχνίδια της Nintendo. Με έδρα το Βανκούβερ του Καναδά, το studio δραστηριοποιείτε για πάνω από 15 χρόνια σε first party τίτλους. Μας έχει χαρίσει παιχνίδια για τις κονσόλες του Switch, Wii, 3DS, ακόμη και του Gamecube! Τίτλοι όπως τα Mario Strikers, Luigi’s Mansion: Dark Moon, Metroid Prime: Federation Force και Punch-out αποτελούν δημιουργήματα του studio.

Αν και στο επίσημο site προσδιορίζονται ως “Nintendo Game Developers“, αξίζει να αναφέρουμε πως η Next Level Games έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με την Activision (Transformers: Cybertron Adventures), την EA (NFL Hitz Pro) και την Sega (Captain America: Super Soldier). Η συμφωνία έχει σκοπό να διευκολύνει την αναμενόμενη βελτίωση της ταχύτητας και της ποιότητας ανάπτυξης, επιτρέποντας στενότερη επικοινωνία και ανταλλαγή προσωπικού με την ομάδα ανάπτυξης της Nintendo.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 4100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *