Νέα Monopoly Jr: Super Mario Edition

Η αγαπημένη μας Monopoly Super Mario Celebration Edition ήρθε και σε έκδοση για τους μικρούς φαν της Nintendo! Η Nintendo και η Hasbro συνεργάστηκαν για ακόμη μια φορά και κυκλοφόρησαν τη Monopoly Junior: Super Mario Edition. Σε αυτή την έκδοση οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν το γνωστό σε όλους Mushroom Kingdom.

Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στον πολυαγαπημένο υδραυλικό Mario, τον πράσινο “αδερφό” του Luigi, την πριγκίπισσα Peach και τον αξιολάτρευτο δεινόσαυρο Yoshi. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι, οι παίκτες θα αγοράζουν ιδιοκτησίες κι αυτός με τα περισσότερα χρήματα στο τέλος, κερδίζει. Σε αυτήν την edition, υπάρχει ειδικό ζάρι που ρίχνεις και μπορεί να πατήσεις το κουμπί που παίζει τον χαρακτηριστικό ήχο κέρματος του Mario. Το ταμπλό περιλαμβάνει τετράγωνα εμπνευσμένα από αγαπημένες περιοχές των παιχνιδιών Super Mario, όπως Yoshi’s Hill, Cooligan Fields και Rock-Candy mines.

Monopoly Junior: Super Mario Edition

Η καινούρια αυτή έκδοση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 5 ετών και είναι διαθέσιμη στο Amazon για 21,99$. Γράψτε μας σε comment ποιο από τα επιτραπέζια, εμπνευσμένα από το αγαπημένο μας παιχνίδι θα προτιμήσετε εσείς. Τη Monopoly Super Mario Celebration Edition, το Jenga: Super Mario Edition ή την καινούρια Monopoly Junior: Super Mario Edition?

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5800 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *