Νέα συλλογή Wonder Boy για PS4 και Switch!

Η ININ Games ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι το Wonder Boy Collection θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch και στο PS4. Και θα περιλαμβάνει τις πιο εμβληματικές περιπέτειες από τη θρυλική σειρά παιχνιδιών της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Η έκδοση που θα εμφανιστεί στα καταστήματα περιλαμβάνει 4 σπουδαίους τίτλους από το σύμπαν του Wonder Boy / Monster World. Και σύντομα θα μπορεί ο καθένας να την προ-παραγγείλει.

Τιμώντας τις αγαπημένες περιπέτειες του Wonder Boy

Στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 και του ’90, οι περιπέτειες του WB ενθουσίαζαν τους gamers όλων των ηλικιών και έχτισαν ένα τεράστιο κοινό σε όλο τον κόσμο με το εντυπωσιακό μείγμα ενέργειας των platform και των action RPG παιχνιδιών. Όμως, η σειρά WB είδε λίγες κυκλοφορίες στην αγορά της Δύσης στα σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας – μέχρι τώρα.

Για να τιμήσει την παράδοση αυτής της εμβληματικής σειράς παιχνιδιών, το Wonder Boy Collection θα περιλαμβάνει μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα απαραίτητων τίτλων της θρυλικής σειράς. Οι οποίοι θα μεταφερθούν με ακρίβεια στις κονσόλες του σήμερα. Θα περιλαμβάνουν διευρυμένες λειτουργίες όπως τα filters, τα shaders και τις λειτουργίες rewind – fast forward, αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε save οποιαδήποτε στιγμή. Επιπλέον, η συλλογή θα προσφέρεται με ένα όμορφο art gallery!

Με το Wonder Boy Collection για το Nintendo Switch και το PS4, οι λάτρεις της σειράς θα αποκτήσουν τέσσερις συνολικά τίτλους από τη σειρά που επηρέασε σημαντικά τα παιχνίδια:

  • Wonder Boy (1986)
  • WB in Monster Land (1987)
  • WB in Monster World (1991)
  • Monster World IV (1994)

Έτσι, είτε θέλετε να ζήσετε τις επικές περιπέτειες για πρώτη φορά, να θυμηθείτε ξανά τη νεότητα που πέρασε παίζοντας, ή να προσθέσετε ένα αναζωογονητικά ξεχωριστό platform game στη συλλογή σας, το Wonder Boy Collection θα σας ταιριάξει απόλυτα!

Επισκεφθείτε τη επίσημη ιστοσελίδα της ININ Games  για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *