My Pokemon Stories Vol. 7

Υπήρξαν αρκετές φορές στην παιδική μου ηλικία, που τα Pokemon την έκαναν αρκετά ενδιαφέρουσα. Στο σημερινό my Pokemon Stories, θα σας πω για το πώς απέκτησα την Pokemon Silver. Πάμε να δούμε άλλη μια όμορφη ιστορία που θα μας ταξιδέψει στις ανέμελες εποχές των παιδικών μας χρόνων.

Η νέα χιλιετία είχε μπει και το ημερολόγιο πλέον έλεγε 2000. Όλοι αισθανόμασταν ότι το να ζήσεις την αλλαγή μιας χιλιετίας θα έφερνε τις ζωές μας σε ένα καλύτερο μέλλον. Ένα ακόμη καλοκαίρι είχε έρθει στο πανέμορφο παραθαλάσσιο χωρίο της Κρήτης όπου μεγάλωσα. Όπως κάθε καλοκαίρι μετά το κλείσιμο του σχολείου πέταγα την τσάντα μου σε μία γωνία του σπιτιού όπου μάζευε σκόνη. Τρεις μήνες ανεμελιάς και παιχνιδιού άνοιγαν τους ορίζοντες τους.

My Pokemon Stories
Pokemon Gold & Silver

Νέα γενιά Pokemon

Εκείνη την εποχή το internet δεν ήταν και τόσο διαδεδομένο και ιδιαίτερα στην επαρχία. Σε ολόκληρο το χωρίο, ζήτημα να είχε ένα μόνο σπίτι. Η ενημέρωση για νέα παιχνίδια που θα έβγαιναν, προερχόταν από την τηλεόραση, από περιοδικά και από στόμα σε στόμα. Κάπου εκείνη την περίοδο άρχισαν οι φήμες ότι θα έβγαινε νέο παιχνίδι Pokemon. Όταν άκουσα τα νέα ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Ακόμα και στα όνειρα μου έβλεπα ότι κρατούσα στα χέρια μου την καινούργια κασέτα Pokemon.

Κάποια στιγμή άρχισαν να διαφημίζουν τα νέα παιχνίδια στην τηλεόραση και στα περιοδικά. Μάθαμε για μια νέα ανακάλυψη ότι τα Pokemon θα μπορούσαν να κάνουν αυγά. Η σκέψη μου ήταν προσηλωμένη στον κόσμο των Pokemon και στα μυστήρια που θα επιφύλασσε η δεύτερη γενιά. Εκείνη την εποχή γυρίζαμε όλη μέρα με τα ποδήλατα και τα skate μας και κάναμε ένα σορό κόλπα. Θυμάμαι το skate μου το ζήλευαν όλοι. Ήταν πολύ καλής ποιότητας και αρκετές φορές μου πρόσφεραν ανταλλαγές για να το δώσω.

Ένα όνειρο εκπληρώθηκε

Ο καιρός πέρασε και το 2001 κυκλοφόρησαν οι νέες κασέτες Pokemon Gold & Silver. Παρόλη την χαρά που με κατέλαβε, δεν είχα τα χρήματα για να τις αγοράσω. Έτσι τα όνειρα που έκανα τόσο καιρό θα έπρεπε να περιμένουν. Ένας φίλος από την διπλανή πόλη ερχόταν τα καλοκαίρια στο μαγαζί του αδερφού του για να βοηθήσει. Η συζήτηση έφερε την νέα κασέτα Pokemon και το πως δεν είχα τα χρήματα να την αγοράσω. Εκείνος την είχε αγοράσει και την είχε παίξει και μου πρότεινε αν θα με ενδιέφερε μια ανταλλαγή.

Τι μπορεί να είχα εγώ που θα τον ενδιέφερε; Για ώρες συζητούσαμε μέχρι που τελικά καταλήξαμε. Το skate μου για την Pokemon Silver. Χωρίς δεύτερη σκέψη το έδωσα και έτρεξα στο σπίτι λες και με κυνηγούσαν. Άνοιξα την πόρτα και ανέβηκα τα σκαλιά πηδώντας τα ανά τέσσερα. Άρπαξα το GameBoy Color μου, το φύσηξα μαζί με την κασέτα και την κούμπωσα καθώς τα χέρια μου έτρεμαν από αγωνία. Πάτησα το κουμπί και ο μαγικός ήχος ήχησε στα αφτιά μου. Καλός όρισες στον κόσμο των Pokemon, ήταν τα λόγια του καθηγητή. Είχε έρθει η στιγμή που τόσο καιρό περίμενα!

Η συγκεκριμένη κασέτα βρίσκετε ακόμη και σήμερα στην συλλογή μου και είναι ένα από τα ομορφότερα κομμάτια της. Σχετικά πρόσφατα αγόρασα μια με κουτί και επιτέλους έβαλα μέσα το δικό μου κασετάκι. Πλέον ολοκληρωμένη κοσμεί το ράφι μου.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *