Wednesday, June 26, 2024
Άρθρα

My Pokemon Stories Vol.6

Όταν ανακοινώθηκαν τα νέα πωs θα έβγαινε η όγδοη γενιά Pokemon Sword & Shield, η χαρά μου χτύπησε κόκκινο. Επιτέλους θα έβλεπα ένα παιχνίδι Pokemon με τις δυνατότητες του Nintendo Switch. Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν άνοιξαν οι πλατφόρμες για προπαραγγελία έσπευσα να τα παραγγείλω έτσι ώστε να έχω την ευκαιρία να τα παίξω το συντομότερο. Πάμε να δούμε μαζί, το My Pokemon Stories.

Ο καιρός πέρασε και το ημερολόγιο έδειχνε 25/11/2019. Το τηλέφωνο χτύπησε και η ώρα της παραλαβής είχε φτάσει. Με το που έπιασα στα χέρια μου τον φάκελο, τον άνοιξα γεμάτος αγωνία σαν παιδί που ανοίγει το δώρο του Αϊ Βασίλη και άρχισα να βγάζω φωτογραφίες στην μέση του δρόμου.

Ένα νέο ταξίδι

Μόλις έφτασα στο σπίτι, άνοιξα το Nintendo Switch, έβαλα με ανυπομονησία το κασετάκι και κάθισα αναπαυτικά στον καναπέ. Τελικά αυτό που αντίκρισα ήταν αντάξιο των προσδοκιών μου. Όμορφα και φρέσκα γραφικά, έδιναν μια νέα πνοή στον κόσμο των Pokemon. Επέλεξα το αρχικό μου Pokemon και ξεκίνησα την ιστορία ανυπομονώντας να γνωρίσω τα νέα Pokemon τις περιοχής. Καθώς προχωρούσα στο παιχνίδι έφτασα στο σημείο όπου μπορούσες να επισκεφθείς την Wild Area. Με αυτό που αντίκρισα μου έπεσε το σαγόνι. Pokemon περιφέρονταν ελεύθερα αλλά και στο γρασίδι, κολυμπούσαν σε λίμνες και πετούσαν στον αέρα. Ότι ονειρευόμουν από παιδί, είχε πάρει σάρκα και οστά.

Ένας νέος φίλος

Καθώς περιφερόμουν και χάζευα το περιβάλλον και τα Pokemon που υπήρχαν τριγύρω, είδα μια κόκκινη ακτίνα φωτός και είπα να δω τι είναι. Ήταν ένα Raid Den και όταν επέλεξα να το κάνω, το Pokemon που συνάντησα ήταν σαν να βγήκε μέσα από κάποιο όνειρο μου. Μέσα βρισκόταν ένα αρσενικό Sizzlipede, αμέσως μου κίνησε το ενδιαφέρων ο σχεδιασμός του μιας που λατρεύω τα Pokemon έντομα. Το έπιασα χωρίς δεύτερη σκέψη και το έβαλα αμέσως στην ομάδα μου. Ο τύπος του ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρων μιας που ήταν έντομο φωτιάς (Bug-Fire).

Μετά από αρκετές μάχες το Sizzlipede εξελίχθηκε σε Centiskorch. Όταν αντίκρισα την εξελιγμένη μορφή του, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αφού νικήσαμε το πρωτάθλημα, επισκεφθήκαμε το Dojo στο Isle of Armor όπου γνωρίσαμε το μυστικό των Max Mushroom που φύτρωναν μόνο σε αυτήν την περιοχή. Αν βρίσκαμε μερικά, ο σεφ του Dojo θα μας έφτιαχνε μια σούπα που θα μας επέτρεπε να αποκτήσουμε την δύναμη του Gigandamax. Μετά από πολλές ώρες, καταφέραμε να βρούμε αρκετά έτσι ώστε να φτιάξουμε την σούπα. Μια νέα μορφή ήταν πλέον εφικτή, το Gigandamax Centiskorch.

Ερωτευμένα Pokemon

Με το Centiskorch είμαστε αχώριστοι και έχει πάντα μια θέση στην ομάδα μου. Μια μέρα, εκεί που κάναμε Raid, εμφανίστηκε ένα θηλυκό Centiskorch. Όμως ήταν διαφορετικό, είχε άλλο χρώμα και έβγαζε αστεράκια. Συναντήσαμε ένα Shiny. Με τον καιρό τα δύο τους έγιναν αχώριστα και άρχισαν να χορεύουν έναν περίεργο χορό, ήταν ο χορός του ζευγαρώματος. Ίσως μια μέρα τα στείλω στο Day Care για να αποκτήσουν απογόνους. Μέχρι τότε αναμένουμε για τις περιπέτειες που θα φέρει το μέλλον.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5600 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!