Έρχεται Monster Hunter Rise livestream

Η Capcom ανακοίνωσε στο Twitter της ότι νέες πληροφορίες σχετικά με το Monster Hunter Rise θα δοθούν μέσω livestream στις 7 Ιανουαρίου.

Το livestream θα είναι διαθέσιμο στα επίσημα social του Monster Hunter, σε  YouTubeTwitchFacebook, and Twitter στις 4:00 το απόγευμα .

Επιπλέον, ένα demo για το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Θα μαθουμε στο livestream το πότε κυκλοφορεί το demo καθως και θα δείξουν ενα νεο τρειλερ.

Το Monster Hunter Rise, είναι ένας τίτλος στα πρότυπα των κλασσικών Monster Hunter τίτλων που τιμούσαν τις φορητές κονσόλες. Το παιχνίδι έχει εμφανείς επιρροές από το Breath of the Wild. Κυκλοφορεί 26 Μαρτίου 2021, με διαφορετικές physical & digital εκδόσεις ανά περιοχή.

Το MONSTER HUNTER RISE, σας προσκαλεί να εξερευνήσετε το πλούσιο οικοσύστημα του. Πολεμήστε τρομακτικά τέρατα για να γίνετε ο απόλυτος κυνηγός. Μετά από μισό αιώνα από την τελευταία καταστροφή, οι κυνηγοί πρέπει να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή. Ένα τρομακτικό τέρας που απειλεί να βυθίσει τη γη ξανά στο χάος.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 4100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *