Φήμες: DLC στο Mario Party Superstars

Στα τέλη του 2021 σας παρουσιάσαμε το δικό μας review για το Mario Party Superstars, με βαθμολογία 9/10 και αναρωτιόμαστε τι ευφάνταστους τρόπους θα βρει η Nintendo για να αναβαθμίσει αυτήν την εμπειρία με ένα πιθανό DLC.

MARIO PARTY SUPERSTARS

Οι φήμες βλέπετε το τελευταίο διάστημα οργιάζουν αναφέροντας πως ένα DLC θα ανακοινωθεί σύντομα. Όλα ξεκίνησαν από έναν χρήστη του Reddit με το όνομα VideoPanda7113.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω χρήστης ανέφερε πως κυκλοφορεί μια έρευνα στο YouTube όπου ρωτάει τους χρήστες αν θα ενδιαφερόντουσαν να αγοράσουν ένα DLC του Mario Party Superstars. Στη λίστα υπήρχαν και άλλα παιχνίδια αλλά αυτό που κάνει την αναφορά αξιοσημείωτη είναι πως το Superstars είναι το μόνο που δεν έχει αυτήν τη στιγμή διαθέσιμο DLC στην αγορά.

Δείτε εδώ την έρευνα:

Επιπροσθέτως αυτές οι φήμες υποστηρίζονται από κάποια datamine του παιχνιδιού, που συμπεριλαμβάνει αρκετά placeholder boards που δε χρησιμοποιούνται μεν αυτήν τη στιγμή αλλά μπορούν να υποδεικνύουν είτε ότι γίνονται ετοιμασίες για ένα μελλοντικό DLC, είτε ότι πρόκειται για scrapped content.

Δείτε εδώ τα επίμαχα datamines του Mario Party Superstars:

Εσείς πιστεύετε τις φήμες; Θέλετε ένα DLC του παιχνιδιού;

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5700 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *