Ανακοινώθηκε το Lost in Random της Ε.Α.

Lost in Random της ΕΑ
Lost in Random

Η Ε.Α. μέσω streaming, παρουσίασε διάφορες προσθήκες για παιχνίδια που κυκλοφορούν ήδη και τα νέα της σχέδια για το 2022. Επίσης, ανακοίνωσε και το Lost in Random, ένα παιχνίδι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

To Lost in Random, πρωτοεμφανίστηκε τον Ιούνιο του 2020, πάλι σε μια παρουσίαση της Ε.Α. Κανείς όμως δεν το θυμόταν και ούτε είχε γίνει γνωστή κάποια πληροφορία, για την πορεία του παιχνιδιού. Ωστόσο, η Ε.Α. μας έκανε την έκπληξη και όχι μόνο μας το θύμησε, αλλά μας έδωσε και ημερομηνία κυκλοφορίας. 10 Σεπτεμβρίου του 2021 λοιπόν θα είναι διαθέσιμο στο κοινό. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το ολοκαίνουργιο trailer με gameplay:

Σύμφωνα με το gameplay, φαίνεται ότι το παιχνίδι είναι rpg. Έχει πολλά tactical στοιχεία κατά την δράση του και κυρίως στις μάχες. Επιπλέον, κατά τις μάχες, διαπιστώσαμε ότι το παιχνίδι βασίζεται στη τύχη. Αναλόγως το ζάρι που θα τύχουμε, θα εμφανιστούν και οι αντίστοιχες κάρτες για χτυπήματα.

Όσον αφορά την ιστορία του παιχνιδιού, το Lost in Random διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό βασίλειο. Το οποίο κυβερνάτε από μια σατανική βασίλισσα. Η Even, η ηρωίδα του παιχνιδιού, πρέπει να σώσει την αδερφή της, την Odd. Βοηθός της σε όλο αυτό είναι η Dicey, ένα ζωντανό ζάρι με μαγικές δυνατότητες.

Συνοψίζοντας, τo Lost in Random φαίνεται υπέροχο στον εικαστικό του τομέα. Είναι ένα πολλά υποσχόμενο tactical rpg και έχει προβληματίσει όλη την κοινότητα του gaming με το ιδιαίτερο gameplay του.

Εσάς πως σας φάνηκε το Lost in Random???

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 5000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *