Η Sega λέει αντίο στη φωνή του Sonic The Hedgehog

Ο Αμερικανός ηθοποιός Roger Craig Smith, έχει δανείσει την φωνή του για πάνω από δέκα χρόνια στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Sonic. Πρόσφατα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ρόλο, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η Sega μοιράστηκε ένα μήνυμα ευχαριστώντας τον Smith. Για το ότι είναι «αναπόσπαστο κομμάτι» της οικογένειας Sega και ότι η φωνή του ζωντάνεψε τη μασκότ της εταιρείας. Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

” Για πάνω από 10 χρόνια, ο Roger Craig Smith αποτέλεσε αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας SEGA. Έφερε στη ζωή τη φωνή του Sonic και είμαστε για πάντα ευγνώμονες, για τον ατελείωτο ενθουσιασμό, την βοήθεια στην ανάπτυξη της κοινότητας και στη διάδοση της χαράς. Σε ευχαριστούμε, Ρότζερ, για όλα όσα έχεις κάνει για το Sonic. “

Στη δική του δήλωση, ο Σμιθ είπε ότι είχε ένα «καταπληκτικό τρέξιμο» και ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει σε νέες ζώνες.

” 10 χρόνια ήταν μια καταπληκτική διαδρομή. Ήρθε η ώρα για την μετάβαση σε νέες ζώνες! Την αμέριστη αγάπη μου για τους θαυμαστές που ήταν τόσο καλοί μαζί μου. Ήταν τιμή.”

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 4300 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Πηγή