Προσφορά Game & Watch: The Legend of Zelda στα 47,90€

Ξαναπαίξε μερικά από τα πιο εικονικά παιχνίδια Legend of Zelda με υλικό εμπνευσμένο από ρετρό, ιδανικό για παίκτες και συλλέκτες. Παίξε την αγγλική ή ιαπωνική έκδοση. Ανακάλυψε τον Hyrule στο The Legend of Zelda™ του 1987 που τα ξεκίνησε όλα. Εξερεύνησε μπουντρούμια με side-scrolling gameplay και έναν εκτεταμένο υπερκοσμό στη συνέχεια Zelda II: The Adventure of Link™ από το 1988. Ξύπνησε τον Wind Fish στο The Legend of Zelda: Link’s Awakening, στην αρχική του έκδοση το 1993 στο Game Boy™ του πρώτου full-sized παιχνιδιού Legend of Zelda για ένα φορητό σύστημα. Επιπλέον χτύπησε τυφλοπόντικες στο κλασικό Game & WatchVermin με πρωταγωνιστή τον Link.

Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης ένα εύχρηστο ψηφιακό ρολόι και χρονοδιακόπτη και μπορείς να αλληλεπιδράς και με τα δύο. Παρακολούθησε καθώς ο Link εξερευνά τον Hyrule και ξεπερνά τα εμποδία με ένα μοναδικό διαδραστικό ρολόι. Ο χρονοδιακόπτης διαθέτει σκηνές μάχης από το Zelda II: The Adventure of Link. Ρύθμισε και ξεκινήστε το χρονόμετρο και, στη συνέχεια, δες πόσους εχθρούς μπορείς να νικήσεις. Πάρε το σύστημα και πάρε τον έλεγχο όποτε θέλεις!

Επωφεληθείτε, με την προσφορά από το Market24, για το Game & Watch: The Legend of Zelda. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης Nintenders, θα κάνετε δική σας την συλλεκτική κονσόλα με κόστος 47,90€ (κανονική τιμή 56,49€, msrp 64,90€) Η προσφορά ισχύει για μία εβδομάδα μόνο.

Market24.gr

Για να πάρετε την προσφορά θα πρέπει να βάλετε το εκπτωτικό κουπόνι NINTENDERS στο σχετικό πεδίο.

Διαδικασία

Πατάτε αρχικά εδώ για να δείτε το προϊόν της προσφοράς του Market24. Όπως δείξαμε και παλιότερα το κουπόνι το πληκτρολογείτε πηγαίνοντας στο Καλάθι Αγορών—> Χρήση Κουπονιού(πάνω δεξιά)—>(πληκτρολογείτε) NINTENDERS —> Χρήση κουπονιού(το μπλε κουμπί)

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5500 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *