Το Dragon Ball Z: Kakarot Card Warriors θα καθυστερήσει

kakarot

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η δωρεάν ενημέρωση Card Warriors για το Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set στο Nintendo Switch έχει καθυστερήσει. Δεν δόθηκαν περισσότερες εξηγήσεις για την καθυστέρηση της δωρεάν ενημέρωσης, του παιχνιδιού καρτών (η οποία είναι διαθέσιμη σε άλλες πλατφόρμες στο κύριο μενού για το Dragon Ball Z: Kakarot) εκτός από οτι το χρονοδιάγραμμα προσαρμογών του προγράμματος ανάπτυξης έχει αλλάξει. Η Bandai Namco θα ενημερώσει τους κατόχους του Switch όταν το update του Card Warriors είναι διαθέσιμo.

Το Dragon Ball Card Warriors είναι ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι καρτών που βρίσκεται θαμμένο στο Kakarot και θα μπορούσε να ήταν μια αυτόνομη κυκλοφορία. Είναι μια λειτουργία που προστέθηκε ως δωρεάν DLC. Έχει ακόμη και δύο διαφορετικά ranking modes! Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό μπορεί να είναι ένας Δούρειος Ίππος για ένα μελλοντικό αυτόνομο παιχνίδι.

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 5400 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *